Ionuț a murit! Tânărul se afla în comă profundă, după ce a acuzat niște dureri de măsea! – UPDATE

Un tânăr se află în comă profundă, după ce a acuzat niște dureri de măsea! Bărbatul în vârstă de 31 de ani, din Constanța, trece prin clipe de coșmar, după ce s-a dus la spital cu o banală durere de măsea. El ar fi fost legat de mâini și agresat de cadrele medicale. Familia tânărului este hotărâtă să-ți facă dreptate în instanță.

UPDATE: Ionuț, tânărul de 31 de ani, care a stat în comă două luni din cauza unei dureri de măsea, a decedat.

Un tânăr se află în comă profundă: A ajuns la spital acuzând niște dureri de măsea

Ionuț, un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Constanța, se află în comă profundă de 2 luni, după ce a ajuns pe mâna medicilor din cauza unei dureri de măsea.

Ionuț a început să acuze dureri mari de măsea după ce a părăsit România, plecând la muncă în străinătate. În aceste condiții, tânărul a decis să revină în țară.

El nu a mers inițial la stomatolog, dar în momentul în care durerea a devenit de nesuportat a mers la spitalul din Cernavodă. Medicii de acolo l-au trimis la Constanța.

Mama lui Ionuț acuză că cei responsabili de starea lui tânărului nu i-au oferit nicio informație după ce bărbatul a intrat în operație.

„Medicii i-au spus că este o problemă la măsea. I-au trimis analizele la București. L-au luat a doua seară, l-au băgat la operație, la gât. Apoi nu am mai știut nimic de el. Am stat două zile fără să îmi spună cineva, ceva. Am aflat că e la Terapie Intensivă. După patru zile, l-am văzut. Sunt 6 operații. Patru la plămâni și de două ori la gât. Doctorii spun că s-a extins infecția. Acum, starea lui este foarte gravă”, a povestit Mirela Călărău, mama tânărului, care a adăugat că medicii nu îi țin la curent cu situația fiului lor.

Cum a ajuns Ionuț în stare gravă

Medicii nu le-au spus părinților bărbatului că a intrat în comă, ci că este doar sedat.

„Ne-au spus că a avut o hemoragie internă. De atunci nu și-a mai revenit. A intrat în comă, deși medicii ne spuneau că este sedat. A fost legat de mâni, să nu le facă rău. A slăbit în două luni… E cadavru viu! Are răni pe picioare de la poziția în care stătea. Îi dădeau apă și ceai”, a spus tatăl tânărului.

Din câte se pare, rănile de pe corp ar fi fost cauzate de neglijența cadrelor medicale care ar fi trebuit să îl îngrijească pe Ionuț. În plus, mama tânărului spune că a venit de acasă cu cele necesare, dar că nu a fost lăsată să îi facă igiena corporală.

Un prieten de-al tânărului a adus acuzații grave medicilor , pe care îi acuză că îl lasă pe bărbat să moară cu zile.

„Nu mi se pare normal să vină dintr-o țară străină în România, la un spital, și dintr-o măsea să se spună că are probleme cu plămânii. Ce legătura are măseaua cu plămânul și piciorul?”, a menționat Gabriel, prietenul lui Ionuț.

Reprezentanții spitalului susțin că bărbatul a ajuns la Urgențe foarte târziu, iar din acest motiv infecția s-ar fi împrăștiat în tot corpul și așa un tânăr se află în comă profundă, după ce a acuzat niște dureri de măsea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite