duminică, 3 decembrie, 2023

Lidia Buble a dezvăluit cine i-a dăruit inelul cu diamant pe care îl poartă zilnic. ,,Este primul inel serios…”

Lidia Buble a dezvăluit recent cine i-a dăruit inelul cu diamant pe care îl poartă zilnic. Artista s-a iubit cu mulți bărbați din showbiz-ul autohton și își asumă trecutul amoros controversat. Vedeta are o relație în prezent cu faimosul om de afaceri Horațiu Nicolau, dar evită să vorbească prea mult despre bărbatul care i-a cucerit inima și o surprinde mereu cu bijuterii scumpe. Iată ce spune Lidia Buble despre inelul care valorează o mică avere și despre planurile de căsătorie.

Lidia Buble a dezvăluit cine i-a dăruit inelul cu diamant pe care îl poartă zilnic

Lidia Buble este una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă. Artista și-a asumat mereu relațiile de iubire tumultoase și nu a ținut cont de criticile celor din jur. Vedeta s-a iubit cu bărbați faimoși din lumea mondenă, cu oameni de afaceri și prezentatori tv.

Aceasta formează un cuplu în prezent cu Horațiu Nicolau, un prosper om de afaceri. Artista are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață. Lidia Buble a dezvăluit că el este cel care i-a dăruit recent un inel cu diamant, pe care îl poartă zilnic.

„Este un inel pe care l-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani. Vine superb. Este un diamant de 5 carate. L-am primit în semn de iubire, de apreciere și este de altfel primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum m-am împodobeam așa doar pe la concerte. Dar pe acesta, pentru că este și primit din partea unei persoane foarte dragi, îl port zilnic.”, a declarat vedeta tv.

Lidia Buble se declară o femeie împlinită pe plan amoros și se bucură din plin de celebritate. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze incendiare.

Ce spune artista despre iubitul ei milionar

Lidia Buble și Horațiu Nicolau formează un cuplu de ceva timp, dar sunt extrem de discreți și evită să vorbească despre povestea lor de iubire. Afaceristul își răsfață iubita ori de câte ori are ocazia cu cadouri scumpe și vacanțe în locuri exclusiviste.

Lidia Buble are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei și radiază de fericire.

,,Important este că el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin. Am toate motivele să fiu fericită. Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile. (…)

Sunt foarte fericită, se vede, nu? Sunt mai relaxată, pentru că în sfârșit pot să mă exprim așa cum simt eu în sufletul meu și asta mă bucură foarte tare și da, sunt fericită pentru că am toate motivele să fiu fericită. Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile. Tot ce fac, fac cu dragoste, cu sufletul și mă bucur. Nu este meritul meu, Dumnezeu m-a binecuvântat cu oameni minunați în viața mea.”, a mai precizat artista.

Lidia Buble a primit un inel superb, cu diamant, de la iubitul ei, Horațiu Nicolau. Mulți au întrebat-o pe cântăreață dacă are planuri de căsătorie, însă vedeta a precizat că deocamdată nu este pregătită. Lidia Buble și Horațiu Nicolau formează un cuplu discret, dar nu ezită să își declare public iubirea, dovadă fiind fotografiile cu cei doi în ipostaze tandre.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.