luni, 24 iunie, 2024

Locuința fraților Tate a devenit obiectiv turistic. Controversații milionari au fost vizitați la domiciliu de către fani din toată lumea

Locuința fraților Tate a devenit obiectiv turistic. Andrew și Tristan Tate sunt în arest la domiciliu, fiind anchetați de oamenii legii pentru viol și trafic de persoane. Cei doi sunt în centrul unui scandal de amploare, însă admiratorii fraților Tate nu s-au ferit să meargă la domiciliul acestora pentru a-i susține. Mai mult, unul dintre vizitatori este de părere că frații Tate sunt nevinovați și nu ar fi implicați în afaceri ilegale. Controversații milionari au fost vizitați la domiciliu de către fani din toată lumea.

Locuința fraților Tate a devenit obiectiv turistic

Frații Andrew și Tristan Tate se află de ceva vreme în centrul unui scandal de amploare după ce au fost acuzați de viol și trafic de persoane. Cei doi milionari britanici se află în arest la domiciliu, iar locuința lor de lux a devenit un adevărat obiectiv turistic pentru fani. Casa fraților Tate este împrejmuită de un gard înalt, însă admiratorii milionarilor nu s-au ferit să se pozeze lângă locuința acestora. Mai mult, unul dintre fani a declarat că nu crede în vinovăția fraților Tate. Amir, un tânăr care îi apreciază pe Andrew și Tristan Tate, a dorit să le lase o scrisoare celor doi, însă nu i-a fost permis acest fapt.

„Înainte eram… nu aveam voință să fac ceva în bine și de atunci m-a schimbat. Am înțeles că nu trebuie să stau în casă, nu trebuie să fiu trist nu trebuie să fac nimic, trebuie doar să mă duc să fac lucruri mai bune, să încerc să schimb viața. Pentru mine, dacă un om are foarte mulți bani, îmi e greu să cred că ar face ceva ilegal, pentru că știe că ar putea fi prins în orice secundă.”, a declarat Amir, unul dintre fanii fraților Tate.

Și celebrul manelist Dani Mocanu are probleme cu legea, acesta fiind de nenumărate ori implicat în scandaluri.

Ce spune avocatul milionarilor despre ancheta în desfășurare

Avocatul fraților Tate a declarat recent că cei doi milionari au dreptul să se ocupe în continuare de afacerile online, dar din locuința lor. Andrew și Tristan Tate sunt în arest la domiciliu, ancheta fiind în desfășurare. Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de viol și trafic de persoane. Avocatul celor doi a oferit câteva detalii despre procesul în care sunt implicați clienții săi.

„Acum, urmărirea penală intră într-o nouă etapă, în care trebuie să ne repliem pe situația creată să venim cu probele noastre, să obținem o administrare a probelor respective. Ne dorim să aflăm care e situația victimelor respective, am cerut reaudierea lor însă procurorul ne-a refuzat asta.

Arestul preventiv cu arestul domiciliar, în faza de urmărire penală nu pot depăși 180 de zile. Deci mai sunt încă 3 luni în care s-ar putea perpetua acest arest domiciliar dar nu cred că se va ajunge aici.”, a declarat avocatul.

Locuința fraților Andrew și Tristan Tate a fost luată cu asalt de fani. Admiratorii controversaților milionari au venit la domiciliul celor doi pentru a-i susține și a-i vedea pe aceștia. Unii dintre fani sunt de părere că frații Tate nu ar fi implicați în afaceri ilegale. Rămâne de văzut cum se va finaliza ancheta și procesul în care sunt implicați Andrew și Tristan Tate.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite