duminică, 21 iulie, 2024

Lora și Ionuț Ghenu, adevărul din spatele relației lor perfecte. ,,Mă mir că nu ne-am despărțit…”

Lora și Ionuț Ghenu au dezvăluit recent care este adevărul din spatele relației lor perfecte. Cei doi formează de mai bine de 7 ani un cuplu, însă au luptat mult pentru a fi împreună. Frumoasa artistă și partenerul ei de viață au trecut prin momente grele și au fost la un pas de despărțire. În prezent, aceștia radiază de fericire și au planuri mărețe de viitor. Iată ce spune cântăreața despre problemele din relația cu Ionuț Ghenu.

Lora și Ionuț Ghenu, adevărul din spatele relației lor perfecte

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi trăiesc de mai bine de 7 ani o frumoasă poveste de dragoste și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public. Deși sunt de nedespărțit și se susțin mereu pe plan profesional, Lora și Ionuț Ghenu au trecut prin momente grele la începutul relației lor, iar discuțiile aprinse au fost nenumărate. Mai mult, vedeta a recunoscut că a fost la un pas să se despartă de partenerul ei.

„Dragostea noastră a supraviețuit pentru că a fost reală și am fost cât s-a putut de corecți. Mai departe de asta a fost mult zgomot de fond, la fel de real, dar deloc corect. Ne-am unit mai tare și am ales să ne vedem de treaba noastră. (…) Faptul că lucrăm împreună ne-a adus și satisfacții, și tensiuni.

A fost nevoie de multă răbdare și de minimalizarea ego-ului ca să putem funcționa și profesional. Ionuț venind din alta zonă de management, cu mentalitatea aia clară că x+ y= z, refuză să înțeleagă că în domeniul meu matematica e alta. Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit, la ce intensitate se purtau discuțiile. Una e să te susțină iubitul, alta e să lucrați împreună.”, a declarat vedeta.

În prezent, Lora se declară o femeie fericită și împlinită alături de iubitul ei și se bucură din plin de celebritate. Artista se mândrește cu un corp perfect la vârsta de 40 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Cântăreața pozează sexy ori de câte ori are ocazia și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii incendiare.

Cum se înțelege artista cu părinții iubitului ei

Îndrăgita cântăreață Lora a avut parte de mult momente grele pe plan amoros. Artista a trecut printr-un divorț dureros de Dan Badea, însă și-a găsit fericirea alături de Ionuț Ghenu, actualul partener de viață. Lora este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și încercă mereu să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă. Cântăreața are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei, Ionuț Ghenu, dar și pentru părinții acestuia. Vedeta a mărturisit recent că se înțelege foarte bine cu mama lui Ionuț Ghenu, care a plăcut-o chiar de când a văzut-o.

„M-a iubit de când m-a văzut prima dată. O mamă bună este cea care știe că alegerea nu îi aparține ei. O mamă și mai bună este cea care nu doar respectă alegerea copilului ei, dar te face să simți că ești în familie. Părinții lui Ionuț și-au deschis inimile și casa pentru mine, iar eu am făcut la fel. Îmi place că sunt deschiși, iubitori și ar face orice să fim fericiți.”, a declarat artista.

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi radiază de fericire împreună și au planuri mărețe de viitor. Deși au avut parte de multe momente grele în viața de cuplu, Lora și Ionuț Ghenu sunt de nedespărțit și radiază de fericire împreună.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite