luni, 25 septembrie, 2023

Mai rău ca în Vestul Sălbatic: Bărbat de 55 de ani, împușcat cu pistolul cu bile din cauza locului de parcare!

Un bărbat de 55 de ani a fost împușcat cu pistolul cu bile din cauza locului de parcare. Totul s-a întâmplat pe o stradă din Reşița, chiar în fața blocului celor doi. Victima a suferit mai multe răni la nivelul capului şi abdomenului. Cel care l-a împușcat pe bărbat este un tânăr în vârstă de 19 ani. Acesta a fost reținut de polițiști.

Bărbat de 55 de ani, împușcat cu pistolul cu bile din cauza locului de parcare!

Scandalul dintre bărbatul în vârstă de 55 de ani și tânărul în vârstă de 19 ani a pornit de la un loc de parcare pe care ambii și-l doreau.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, 3 iunie 2023, pe o stradă din Reşiţa. Bărbatul în vârstă de 55 de ani era în fața blocului împreună cu niște vecini şi cu un câine al acestora. În acel moment, în zonă a ajuns şi tânărul de 19 ani. Când l-a văzut pe bărbat, tânărul și-a adus aminte de locul de parcare și a început să-i adreseze injurii. Bărbatul în vârstă de 55 de ani a ripostat și între cei doi a început scandalul. Tânărul ar fi fost nemulțumit și de prezența câinelui unui vecin. Nu era prima dată când cei doi se certau din cauza locului de parcare.

Extrem de nervos, tânărul s-a dus acasă, a luat arma cu aer comprimat, s-a întors și a tras în bărbatul în vârstă de 55 de ani, după care a fugit.

„Băiatul a înjurat-o pe vecina care era cu câinele. Era foarte agresiv! I-am spus că nu e normal cum se comportă. Peste o oră a venit cu pistolul. Eu eram pe bancă şi a zis să mă ridic în picioare că dacă nu mă execută!”, a povestit incidentul bărbatul în vârstă de 55 de ani care a fost împușcat.

Dosar penal pentru lovire sau alte violențe

Una dintre bilele de cauciuc l-a lovit pe bărbat deasupra ochiului. Dacă lovitura era cu un centimetru mai jos, omul ar fi rămas fără vedere.

Bărbatul de 55 de ani a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

După ce a părăsit locul faptei, tânărul de 19 ani a ascuns pistolul cu bile din cauciuc într-o debara din scara unui bloc, unde a fost găsit, mai apoi, de către polițiști.

„În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Tânărul de 19 ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Judeţean, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița pentru dispunerea de măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Astfel, după ce un bărbat de 55 de ani a fost împușcat cu pistolul cu bile, din cauza locului de parcare, tânărul în vârstă de 19 ani s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite