miercuri, 29 mai, 2024

Mama și-a riscat propria viață pentru a-i da viață

Mama și-a riscat propria viață pentru a-mi da mie viață. Doar Dumnezeu prin minunea Lui a făcut ca astăzi să fim amândoi împreună, însă eu trăiesc doar datorită medicinei moderne, iar timpul meu se scurge…

Asta ne-ar povesti Antonie Pogoneanu, un bebeluș de nici măcar o lună, dacă ar putea vorbi. Părinții – Ramona și Denis – și l-au dorit cu ardoare și au fost cât pe ce să-l piardă din cauza problemelor de sănătate cu care a venit pe lume micuțul.

Pneumonie congenitală și hipertensiune pulmonară severă sunt afecțiuni în spatele cărora se află o infecție puternică ce nu îi permite copilașului să respire normal. Așa a ajuns să depindă de aparate și să aibă nevoie de un tratament foarte costisitor pe care familia nu-și permite să i-l asigure. E vorba de 20.000 de euro, o sumă enormă pentru doi tineri simpli aflați la început de drum.

Credem cu tărie că orice este posibil dacă există dragoste între oameni, de aceea vă rugăm cu suspine amare să ne ajutați să ne scoatem fiul din spital viu și sănătos, căci voi sunteți acum șansa lui, ne-au scris părinții lui Antonie.

Un inginer horticol și o profesoară de harpă ne cer astăzi ajutorul pentru a-și salva singurul copil, mult-dorit și enorm de mult iubit. Povestea tinerilor de 25 și 29 de ani poate continua cu bucuria de a fi toți împreună, sănătoși, dar pentru asta trebuie să le fim alături.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi va oferi lui Antonie puterea de a depăși prima criză din viața lui, primul obstacol greu de depășit. Sprijinul nostru îi va rămâne amintire acestui copil că puterea iubirii aproapelui poate învinge orice neajuns!

 

 

Denumire beneficiar: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar la detalii plată/mențiune: ANTONIE POGONEANU

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.