marți, 21 martie, 2023

Marina Dina iubește din nou, după despărțirea de tatăl copiilor ei. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima fostei asistente tv

Publicat:

Marina Dina iubește din nou, după despărțirea de tatăl copiilor ei. Vedeta s-a despărțit în toamna anului 2022 de partenerul ei de viață cu care avea o relație de mai bine de 10 ani. Marina Dina are doi copii superbi cu fostul iubit, însă în prezent îi crește singură. Recent, aceasta a dezvăluit public faptul că are un nou iubit și radiază de fericire. Iată cine este bărbatul care i-a cucerit inima fostei asistente tv.

Marina Dina iubește din nou, după despărțirea de tatăl copiilor ei

Marina Dina este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Focoasa vedetă s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și s-a reinventat pe plan profesional. Aceasta se dedică în prezent copiilor săi și noii profesii. Fosta asistentă tv este acum profesoară de yoga și este dependentă de sport.

Marina Dina s-a despărțit anul trecut de tatăl copiilor ei, iar vestea separării celor doi i-a șocat pe mulți. Vedeta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la destrămarea relației. Mai mult, fosta asistentă tv iubește din nou și se declară o femeie împlinită. Noul partener al Marinei Dina este antrenor de fitness și un mare iubitor de sport.

,,E tare drăguţ aşa, să ai o relaţie cu cineva care îţi împărtăşeşte hobby-ul. De fapt, este un stil de viaţă, nu este un hobby. Este şi job pentru noi, dar este şi un lucru care ne face foarte mare plăcere şi să îl predăm, şi să îl practicăm. (…)

Încă mă adaptez la noua viaţă.(…) Încă nu ne facem planuri să ne mutăm împreună pentru că încă nu e definitivată situaţia cu copiii şi atunci clar eu îi consider pe ei prioritari şi, în primul rând, sunt mamă. Pentru mine, ei reprezintă o prioritate şi încă nu am ajuns să ne gândim la mutatul împreună pentru că prima dată ar trebui să rezolv situaţia cu domiciliul copiilor. Ne este ok aşa momentan, petrecem foarte mult timp împreună oricum. Mi-a fost un mare sprijin în perioada asta. Aveam nevoie de cineva care să fie lângă mine pentru că nu e uşor şi el mi-a oferit asta.”, a declarat vedeta.

În prezent, Marina Dina se dedică profesiei sale și copiilor de care este tare mândră. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. O altă vedetă care nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață este Iuliana Luciu. Aceasta pozează sexy ori de câte ori are ocazia și își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Și celebra actriță Anca Dinicu este o prezență răvășitoare în lumea mondenă. Artista se mândrește cu o siluetă fără cusur și atrage multe priviri când se afișează la tv sau la evenimentele mondene.

Ce spune vedeta despre bărbatul care i-a cucerit inima

Marina Dina are un nou iubit după ce s-a despărțit de tatăl copiilor ei, cu care a format un cuplu mai bine de 10 ani. Fosta asistentă tv are o relație cu antrenorul ei de fitness și este mai fericită ca oricând. Vedeta a vorbit recent despre cel care i-a cucerit inima, fără a dezvălui deocamdată identitatea bărbatului.

,,Sunt liniştită. Am ce aveam nevoie. Ne-am cunoscut pentru că el este antrenor în sala la care eu predam yoga. Aşa ne-am cunoscut. Deşi ne cunoşteam de ceva ani în urmă pentru că eu obişnuiam să merg la sala aceea, apoi am întrerupt acolo şi am mers în altă parte. A fost o perioadă scurtă şi am revenit să predau yoga la sala la care eu obişnuiam să merg. El era în continuare antrenor acolo şi am început să ne cunoaştem mai bine.”, a mărturisit aceasta.

Marina Dina și iubitul ei nu plănuiesc să se mute împreună în viitorul apropiat, fosta asistentă tv dorind mai întâi să se dedice copiilor ei. Vedeta are o carieră de succes și reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal. Marina Dina și-a refăcut viața alături de alt bărbat, după ce s-a despărțit de tatăl copiilor ei.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite