duminică, 3 decembrie, 2023

Mesaj sfâșietor al unei mame din Vatra Dornei: „Ajutaţi-mă să-mi salvez copilul!”

Un mesaj sfâșietor a fost transmis de o mamă din Vatra Dornei. Fiul ei, un adolescent din Vatra Dornei, a fost diagnosticat cu o boală rară. Angelos Grosariu are nevoie urgent de ajutor financiar pentru a se trata la o clinică din Franța.

Mesaj sfâșietor al unei mame din Vatra Dornei

În această vară, Angelos Grosariu, un adolescent în vârstă de 16 ani, din Vatra Dornei, a primit un diagnostic crunt care i- a zdruncinat întreaga viață.

Băiatul a fost diagnosticat cu o tumoră angiofibrom nazofaringian. Pentru asta, este necesară intervenția chirurgicală imediată la o clinică din Franta. Costul minim estimativ al intervenției chirurgicale este de 31.811 de euro.

La această sumă se adaugă cheltuielile legate de transport, însoțitor, ședințele de radioterapie ulterioare și alte costuri neprevăzute care pot să apară. Banii îi sunt necesari până pe data de 3 noiembrie 2023, când ar trebui să aibă loc intervenția.

Pentru mama și fratele său mai mare, care îi sunt alături și luptă pentru el, această sumă este extrem de mare, însă dacă ne unim eforturile putem strânge suma necesară de care are nevoie pentru a-și continua viața și pentru a se bucura de adolescență și anii ce vor urma.

„Angelos a stat internat în spitale din țară, în luna august, în Cluj, în luna octombrie, în Iași, unde a făcut o serie de analize și investigații, RMN, IRM, Angio CT și, din păcate, medicii s-au declarat neputincioși în fața bolii, nu sunt în măsură să intervină”, a transmis familia tânărului.

Angelos se confruntă cu un diagnostic foarte rar și foarte grav, care în România nu poate fi tratat. A stat internat în spitale, în august în Cluj și în octombrie în Iași, unde a făcut o serie de analize și investigații, RMN, IRM, angioCt și din păcate medicii s au declarat neputincioși în fața bolii, nu sunt în măsura să intervină.

Campanie de strângere de fonduri

Fundația Umanitară Nord 2001 Sânge pentru România a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru Angelos Grosariu, un adolescent în vârstă de 16 ani, din Vatra Dornei, care a fost diagnosticat cu o boală rară.

Costul minim estimativ este de 31.811 de euro, la care se adaugă cheltuielile legate de transport, însoțitor, ședințele de radioterapie ulterioare și alte costuri neprevăzute.

„Este o urgență! Banii trebuie adunați până 3 noiembrie 2023, când ar trebui să aibă loc intervenția. Pentru mama și fratele său mai mare, care îi sunt alături și luptă pentru el, această sumă este extrem de mare, spun inițiatorii campaniei, însă „dacă ne unim eforturile putem strânge suma necesară de care are nevoie pentru a-și continua viața și pentru a se bucura de adolescență și anii ce vor urma”, au transmis reprezentanții Fundației Umanitară Nord 2001 Sânge pentru România.

Şi mama lui Angelos a făcut un apel disperat pe Facebook

„Vă rog din suflet să mă ajutați să-mi salvez copilul! Angelos, în vârstă de 16 ani, a fost diagnosticat cu o tumoră angiofibrom, este un caz foarte rar și foarte grav și este necesară intervenția chirurgicală imediată la o clinică din Franța!“, a transmis mama lui Angelos.

Dacă mesajul sfâșietor al unei mame din Vatra Dornei v-a impresionat, îl puteți ajuta pe tânăr donând pe numele Chiriazic Andreea Aurelia, CONT IBAN RON: RO42BTRLRONCRT0CL3716601 și EURO: RO86BTRLEURCRT0CL3716601.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.