luni, 25 septembrie, 2023

Mira are probleme de sănătate. Ce a păţit cântăreaţa în vacanţa din Bali

Maria Mirabelă Cismaru a cochetat cu celebritatea încă de mică, însă în lumea muzicii a apărut în 2012. A participat la Vocea României, iar la scurt timp după a început să construiască o carieră muzicală şi a lansat numeroase piese de succes. Însă, recent Mira şi-a anunţat fanii că are probleme de sănătate.

Fiind extrem de activă pe reţelele de socializare, artistă în vârstă de 27 de ani a împărtăşit internauţilor ce a păţit în vacanţa din Bali.

Mira are probleme de sănătate. Artista a făcut o toxiinfecţie alimentară

Este cunoscut faptul că Mira a împărtăşit întotdeauna cu fanii săi bunele şi relele întâmpinate de-a lungul timpului. De această dată, artistă a detaliat pe internet cu ce s-a confruntat recent în vacanţa din Bali în care a fost cu iubitul sau.

Maria Mirabelă Cismaru a menţionat că a trecut printr-un moment atât de greu, încât nu doreşte nimănui să aibă parte de asemenea experienţă neplăcută. Mira a declarat că a făcut o toxiinfecţie alimentară şi nu se simte deloc bine. Mai mult decât atât, artistă a spus pe reţelele de socializare că trebuie să se întoarcă din vacanţa cu avionul pentru a ajunge înapoi acasă.

Pe lângă faptul că trebuie să călătorească foarte multe ore spre România, artistă a mai adăugat ca în acest concediu a avut parte doar de lucruri groaznice.

„Am parte numai de belele în vacanță. Story-ul pe care l-ați văzut aseară mi-a pus capac. Am făcut toxiinfecție alimentară. N-am făcut niciodată în viața mea, e prima dată când fac și este groaznic, groaznic. Am dat la boboci toată noaptea și să mergi așa, în starea asta, pe zboruri de 17 ore, vai, nu. Nu doresc nici la dușmani”, a spus celebra cântăreață pe InstaStory.

Înainte de incidentul nefericire, fiind alături de iubitul său, Levi Elekes, artista a prezentat susţinătorilor ei de pe platformele de socializare locaţia exotică în care s-a aflat.

Cum s-a cunoscut Mira cu influencerul Levi Elekes

Mira formează un cuplu de aproximativ un an cu influencerul Levi Elekes. Tânărul, în vârstă de 27 de ani, a cucerit-o fără prea mult efort. Cântăreaţa a menţionat cum s-au cunoscut şi cum a evoluat relaţia lor.

„Eram cu cărțile, eram în perioada în care citeam și simțeam că găsesc niște răspunsuri. Eu mă uitam pe Tiktok și la un moment dat îmi apăruse un băiețel, care vorbea despre tot felul de subiecte motivaționale. Și am zis ia să-l urmăresc, mi se părea că seamănă cu Justin Bieber, erau niște vlogguri vechi.

M-am uitat pe profil fugitiv și nu-mi dădeam seama dacă e doar o persoană sau mai multe. Era mic de tot, alteori era un om mai mare, dar nu am dat importanță, i-am dat follow și atât. Și la un moment dat, îmi apare din nou pe feed și m-am gândit să-i dau mesaj și să-l rog să-mi recomande niște cărți”, a mărturisit Mira.

Astfel, după ce Mira a întâmpinat probleme de sănătate, fanii s-au îngrijorat și i-au trimis mesaje artistei de însănătoșire.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite