sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Misha, fosta soție a lui Connect-R, nu își mai dorește încă un copil. Ce spune artista despre mariajul eșuat

Misha, fosta soție a lui Connect-R, nu își mai dorește încă un copil. Frumoasa cântăreață a declarat recent că se dedică în totalitate fiicei sale, Maya, însă nu mai vrea să se recăsătorească sau să devină mamă pentru a doua oară. Misha și Connect-R au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au divorțat în mare secret după 5 ani de căsnicie, dar au rămas în relații foarte bune de dragul fetiței lor. Iată ce spune artista despre mariajul eșuat și suferințele din viața privată.

Misha, fosta soție a lui Connect-R, nu își mai dorește încă un copil

Misha este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața are o carieră de succes în muzică și colaborează cu vedete din țară, dar și de peste hotare. Misha se mândrește cu realizările sale profesionale și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de lumina reflectoarelor, artista ascunde o mare suferință.

Misha a divorțat de tatăl fiicei sale, celebrul artist Connect-R. Vestea că cei doi au pus punct mariajului după 5 ani de la căsătorie i-a șocat pe mulți, mai ales că aceștia pozau în familia perfectă. Deși nu mai formează un cuplu, Misha și Connect-R păstreză legătura de dragul fiicei lor, Maya. Mai mult, cei doi artiști merg împreună în vacanțe alături de fetița lor.

Recent, fosta soție a cântărețului a fost întrebată dacă se gândește să se recăsătorească sau să devină din nou mamă. Răspunsul artistei a fost unul vehement.

„Nu! Mi-e suficient.”, a declarat vedeta.

Frumoasa artistă se dedică în prezent copilului, dar nu neglizează cariera. Misha are numeroase proiecte și reușește de fiecare dată să surprindă publicul cu piesele sale inedite. Când vine vorba de fostul partener de viață, Misha preferă să păstreze discreția și este rezervată în declarații.

O altă artistă celebră care a avut parte de multe suferințe din dragoste și a trecut printr-un divorț dureros este Irina Rimes. Aceasta s-a despărțit de soțul ei pe când avea doar 23 de ani, însă în prezent radiază de fericire alături de iubitul ei și se visează din nou mireasă.

Ce spune Connect-R despre copil și fosta soție

Connect-R are doar cuvinte de laudă pentru mama copilului său și nu ezită să dezvăluie calitățile fostei partenere de viață ori de câte ori are ocazia. Artistul regretă că a divorțat de Misha, însă încearcă pe cât posibil să fie alături de fiica lor, Maya. Recent, faimosul cântăreț a oferit câteva detalii despre mariajul său eșuat, precizând că nu se va mai recăsători niciodată.

„Sincer, nu! Nu mă voi mai recăsători niciodată! (…) Misha este o mamă desăvârșită și o soție incredibilă pe care uite, recunosc, nu am meritat-o și nici nu o să o merit vreodată. E o femeie impecabilă.”, a declarat artistul.

Connect-R a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica sa, artistul fiind un tată devotat și mândru de micuța Maya. Acesta a împărtășit cu fanii o întâmplare din care a avut de învățat o lecție de viață oferită chiar de fata sa.

„La un moment dat, am tachinat-o și am încercat să-i spun că am observat că mă iubește mai mult pe mine decât pe maică-sa. Ea a stat așa, s-a gândit, și mi-a spus: «Tati, tu dacă ai avea doi copii, ai putea să-l iubești pe unul mai mult și pe altul mai puțin? Nici eu nu pot să iubesc pe unul mai mult și pe altul mai puțin». Deci vai de părintele care nu ascultă de copil. Fata mea îmi dă lecții și abia aștept să mai primesc lecții de la ea.”, a declarat artistul.

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu câțiva ani, dar au rămas în relații foarte bune de dragul fiicei lor, Maya. Cei doi artiști nu doresc să își mai refacă viața, preferând să se dedică fetiței pe care o au împreună. Misha și Connect-R sunt extrem de discreți când vine vorba de mariajul lor eșuat și își țin viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite