luni, 4 decembrie, 2023

Noi probleme pentru Leo de la Strehaia! A fost jefuit în timp ce se afla în spital, de o rudă

Cunoscutul Leo de la Strehaia întâmpina noi probleme pe lângă cele de sănătate şi cu legea. Afaceristul în timp ce se afla în spital a fost jefuit de o sumă colosală de bani.

Bărbatul a aflat vestea nefericită, în timp ce este internat de mai bine de 10 zile într-un spital din Bucureşti.

Leo de la Strehaia a fost jefuit, în timp ce se zbate între viaţă şi moarte

Omul de afaceri Leo de la Strehaia a fost condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală şi contrabandă cu combustibil. În timp ce se afla în detenţie i s-a făcut rău şi a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Acesta a fost transferat de urgenţă la spital, mai ales după ce avea în istoricul medical un AVC şi o operaţie.

Aflându-se pe patul de spital, zbătându-se între viaţă şi moarte, Leo de la Strehaia a fost jefuit. Este incredibil faptul că hoţul face parte chiar din familia sa. Fiul său cel mic, Alin Mihai, a făcut o serie de dezvăluiri halucinante în ultimul interviu acordat presei. Se pare că nora lui Leo de la Strehaia, soţia fiului cel mare, Ursu, i-a furat 20 de galbeni de aur după ce ar fi fost obligată şi şantajată de un bărbat.

”Un bărbat a profitat de cumnata mea Mihai Camelia știind că aceasta avea tulburări. A abuzat de ea și a filmat-o în ipostaze pornografice, ulterior șantajând-o. Zile la rând a pus presiune pe ea să plece cu el din țară și să fure banii familiei de acasă. Din informațiile mele în acest moment este pe cale să plece cu ea din țară”, a declarat Alin Mihai, fiul mai mic al lui Leo de la Strehaia, pentru fanatik.ro.

Nora lui Leo de la Strehaia, şantajata de un bărbat cu poze deocheate

Alin Mihai, mezinul lui Leo de la Strehaia, susţine că individul ce o şantaja pe cumnata lui avea o serie de poze indecente cu aceasta. Bărbatul a reuşit să o convingă să fure o parte din avere şi mai mult decât atât, ar fi avut în gând să fugă împreună din România.

”Mihai Camelia, zis Lumina, este nevasta fratelui meu Ursu, care în prezent este în închisoare. Camelia a furat din casa de la Strehaia 20 de galbeni de aur, galbenii Patroanei, în timp ce noi fiind la spital la București cu tatăl meu Leo. Lumina știa unde sunt galbenii și i-a luat la presiunile acelui băiat și vor să plece cât mai repede din țară”, a mai completat Alin Mihai.

Care este starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia

Familia lui Leo de la Strehaia s-a rugat la Dumnezeu continuu după ce afaceristul a fost internat din nou. Acesta fiind în stare gravă, medicii au decis să fie operat pe creier pentru a-l salva. Din fericire, intervenţia chirurgicală a fost un real succes şi în momentul de fata „Prinţul ţiganilor” se recuperează. Fiul cel mic al lui Ion Stelică Mihai a menţionat ca tatăl sau suferă de probleme cardiace, dar şi pulmonare. În viitorul apropiat este posibil ca bărbatul să mai fie supus unei intervenţii.

‘Tatăl meu Leo este binișor, mai trebuie să treacă timp să se recupereze, va trebui să ajungă la cardiologie pentru coronarografie. Să știm dacă este nevoie de stent sau operație pe inimă. După operația pe creier au apărut complicații la inimă, la plămâni. Momentan este ok. Avem încredere în Dumnezeu că este alături de noi! Prin ce chinuri a trecut și ce s-a întâmplat, chiar Dumnezeu a făcut o minune că mai trăiește și a trecut cu bine peste operația pe creier’, a mai spus fiul cel mic al lui Leo de la Strehaia, potrivit sursei citate.

Din păcate, deși are probleme de sănătate și cu justiția, nora lui Leo de la Strehaia l-a jefuit pe afacerist.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite