sâmbătă, 27 aprilie, 2024

O celebră prezentatoare și-a făcut 43 de operații estetice pentru a arăta ca Barbie. Transformarea vedetei este șocantă

O celebră prezentatoare și-a făcut 43 de operații estetice pentru a arăta ca Barbie. Dalia Naeem în vârstă de 29 de ani a cheltuit o avere pentru a-și schimba complet înfățișarea. După intervențiile dureroase și costisitoare, actrița și moderatoarea tv și-a dezvăluit cel mai recent look într-un videoclip pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Tranformarea vedetei este șocantă pentru mulți.

O celebră prezentatoare și-a făcut 43 de operații estetice pentru a arăta ca Barbie

Dalia Naeem este originară din Bagdad și are o carieră de succes în actorie și televiziune. Vedeta și-a dorit să își schimbe complet înfățișarea și a făcut nu mai puțin de 43 de intervenții chirurgicale pentru a arăta ca păpușa Barbie. Aceasta și-a uimit fanii și a postat câteva fotografii, dar și un video pe rețelele de socializare lăsând la vedere corpul lucrat la sală și fața complet schimbată.

Prezentatoarea nu regretă că a cheltuit o avere pe intervențiile estetice, iar în prezent este supranumită „Barbie irakiană.” Uimiți de noua apariție a vedetei, fanii au recționat imediat. Unii au apreciat-o pe Dalia Naeem pentru transformarea șocantă, însă alții au fost de părere că aceasta a exagerat cu operațiile estetice, iar rezultatul nu este unul plăcut. Printre comentarii, Dalia Naeem este numită „Zombie” sau „Devil Barbie.”

Celebra prezentatoare se mândrește cu noua sa înfățișare și se bucură din plin de celebritate. Aceasta are un număr impresionant de urmăritori pe Instagram și TikTok și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Tot mai multe vedete apelează în ultima vreme la intervențiile estetice pentru a face schimbări de look inedite.

De amintit este și cazul unei tinere din Marea Britanie care a vrut să slăbească și a optat pentru o intervenție chirurgicală care presupunea montarea unui inel gastric. Shannon Bowe a sfârșit tragic pe masa de operație, iar familia este în stare de șoc.

De ce vedeta a dorit să își schimbe complet înfățișarea

Dalia Naeem a luat în urmă cu câțiva ani o decizie neașteptată. Prezentatoarea și-a dorit să arate la fel ca Barbie și a făcut nu mai puțin de 43 de operații estetice. Aceasta i-a șocat nu doar pe fani, ci și pe prieteni, iar reacțiile din mediul online nu au întârziat să apară. Recent, Dalia Naeem a pozat alături de make-up artistul personal, care a avut doar cuvinte de laudă pentru îndrăgita actriță și moderatoare tv.

„Arăți atât de frumoasă, draga mea. Ca Barbie.”, a scris make-up artistul vedetei.

Deși are parte și de replici dure din partea unora, Dalia Naeem nu ține cont de criticile celor din jur și se bucură din plin de celebritate. Aceasta este o prezentatoare apreciată în țara natală și a făcut furori în câteva piese de teatru. Mai mult, vedeta a cochetat o perioadă și cu modellingul. Dalia Naeem se mândrește cu noul look de Barbie și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Și în România tot mai multe vedete recurg la operațiile estetice pentru a ajunge la forma fizică mult dorită. Despre Loredana Groza s-a spus că are numeroase intervenții și că apelează frecvent la chirurgii esteticieni, însă cântăreața a negat că ar avea operații. La vârsta de 52 de ani, artista arată spectaculos și face furori cu formele sale fără cusur.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite