vineri, 14 iunie, 2024

O femeie a încercat să urce în avion cu „animalul de companie”. Ce avea ascuns în bagajul de mână

O femeie din SUA a fost descoperită de personalul de securitate când încercat să urce în avion cu „animalul său de companie”. Totul a fost descoperit în timpul operațiunii de scanare a bagajului de mână în care a fost ascunsă vietatea. Spre surprinderea agenților de securitatea, femeia, originară din Tampa, Florida, avea în geantă un șarpe de aproape 2 metri.

O femeie din Florida a încercat să transporte cu avionul un șarpe boa constrictor de aproape 2 metri. Ea avea „animalul de companie” în bagaj și le-a spus polițiștilor că acesta este un „sprijin emoțional” pentru ea.

O femeie a încercat să urce în avion cu „animalul de companie”

Americanca a fost rugată de personalul aeroportului din Florida să coboare din avion împreună cu neobișnuitul animal de companie, potrivit Sunday World. Administrația de Securitate a Transporturilor din SUA (TSA) a împărtășit pe Instagram imagini cu bagajul pasagerei, luate cu raze X, care au fost procesate pe Aeroportul Internațional Tampa.

femeie avion animalul de companie
Șarpele a fost descoperit la controlul cu raze X

„Există un real pericol în acea geantă… Ofițerii noștri de la Aeroportul Internațional Tampa nu au găsit asta issssssteric!”, au comentat cu sarcasm oficialii americani.

Agenția de securitate a declarat că incidentul a avut loc pe 15 decembrie, o radiografie a bagajului de mână al femeii arătând în mod clar un boa constrictor de 1,8 metri îndoit într-o formă de opt în geantă. Femeia le-a spus ofițerilor că numele șarpelui era Bartholemeu și a insistat ca animalul să călătorească împreună cu ea ca „animal de sprijin emoțional”.

Reguli stricte privind transportul animalelor cu avionul

Echipa de social-media de la TSA a clarificat că nicio companie aeriană din SUA nu permite șerpi în bagajele de mână și doar câteva permit transportarea lor în bagaje de cală, atâta timp cât sunt declarați și închiși corespunzător. Totodată, oficialii din Tampa au mai spus că „Bartholemeu” a fost eliberat nevătămat și a revenit la domiciliul proprietarului.

În ultimii ani, mai multe companii aeriene americane au înăsprit regulile privind „animalele de sprijin emoțional”, folosite de unii pasageri din motive psihiatrice sau de anxietate. În 2018, un pasager a fost nevoit să coboare dintr-un zbor Frontier Airlines când a încercat să aducă la bord o „veveriță de sprijin emoțional”. În același an, o femeie a încercat să aducă la bordul avionului un „păun de sprijin emoțional”.

„Știm că unii clienți au nevoie de un animal de sprijin emoțional care să îi ajute în călătoria lor”, a spus un reprezentant United la acea vreme.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite