O femeie a intrat cu mașina în soțul său și amanta acestuia, după ce l-a urmărit cu o aplicație mobilă!

O femeie din Brisbane, Australia, a intrat cu mașina în soțul său și amanta acestuia după ce i-a surprins sărutându-se pe stradă. Aceasta a fost acuzată că a intenționat să le provoace infirmitate și a primit o pedeapsă cu suspendare după ce a pledat vinovată.

Femeia a intrat cu mașina în soțul ei, cu care era căsătorită de 9 ani, și amanta acestuia. După, a așteptat alături de el până la sosirea serviciilor de urgență pentru a-l mustra.

O femeie a intrat cu mașina în soțul și amanta acestuia! A reușit să scape de închisoare

Christine Lee Kennedy, în vârstă de 38 de ani, a pledat vinovată luna trecută la Tribunalul Districtual Brisbane pentru conducere periculoasă, după ce a intrat cu mașina în soțul său și amanta acestuia.

Un vecin a spus în fața instanței că a putut auzi zgomotul impactului din interiorul casei sale, chiar și cu volumul dat la maximum de la televizor.

„Am mai fost lovit înainte, așa că știu cum este și că nu se simte bine”, a spus vecinul.

Kennedy a lovit-o cu un pumn în față pe Noring, amanta soțului, și i-a adresat diferite apelative precum „grasă” și „femeie ușoară” înainte de a se întoarce la vehiculul ei și a pleca.

Amanta este văzută pe filmare cum se chinuie să ajungă la mașina ei și pleacă, lăsându-l pe bărbat întins la pământ în agonie.

La scurt timp, soția înșelată se întoarce la soțul ei care stă lat pe jos și începe să țipa. Ea poate fi văzută așteptând lângă el până la sosirea paramedicilor și a poliției.

Kennedy a pledat anterior nevinovat de agresiunea asupra celor doi.

Aceasta a declarat în fata instanței că și-a urmărit soțul folosind aplicația Find My Phone după ce acesta i-a spus că pleacă să ia copiii de la grădiniță.

Kennedy i-a văzut pe cei doi „sărutându-se și îmbrățișându-se” și a accelerat spre ei, dar a frânat la timp pentru a nu se întâmpla ceva mai grav, a declarat femeia în instanță.

„Vehiculul i-a lovit pe cei doi cu partea din față a mașinii. Cei doi au fost aruncați în aer și apoi au căzut pe șosea. După ce a lovit-o pe amantă, soția a trecut imedia la atac ceea ce arată o lipsă de remuşcare pentru acţiunile ei la momentul respectiv, dând cu pumnul într-o persoana care stătea întinsă la pământ după ce a fost lovită”, a spus procurorul în instanță.

Condamnată la 9 luni de închisoare cu suspendare

Judecătorul Paul Smith a condamnat-o pe Kennedy la nouă luni de închisoare cu suspendare pentru cele două infracțiuni.

„Cred că ar fi corect să concluzionez că ai fost șocată de ceea ce ai văzut, în ciuda suspiciunilor pe care le-ai fi avut anterior. Cu siguranță ești un angajat excelent și o mamă foarte bună și este păcat că ai comis această infracțiune, dar eu am o părere fermă că acest incident este în afara caracterului tău și este puțin probabil că vei recidiva cu așa ceva”, a spus judecătorul Smith.

Lui Kennedy i-a fost suspendat permisul de conducere timp de nouă luni și a fost obligată să plătească 5.000 de dolari pentru fiecare victimă drept despăgubire, deoarece instanța a hotărât că victimele au fost afectate fizic și emoțional de eveniment.

Amanta a declarat că acuză constant dureri din cauza rănilor și a dezvoltat sindrom post-traumatic în urma incidentului. În ciuda calvarului prin care au trecut, fostul soț și amanta sa sunt încă împreună.

Un nou proces era programat să înceapă săptămâna aceasta, dar în schimb, luni, 22 mai 2023, acuzațiile au fost retrase, iar femeia care a intrat cu mașină în soțul și amanta acestuia a pledat vinovată pentru acuzația mai puțin gravă de operare periculoasă a unui autovehicul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite