vineri, 19 iulie, 2024

O femeie vegană a refuzat să o scape pe fiica sa de păduchi. „Eu nu omor ființe vii”

O femeie vegană a refuzat să omoare păduchii din capul fiicei sale. Un caz incredibil s-a întâmplat în Australia când o femeie a observat că fiica vecinei sale se tot scarpină în cap. Ulterior, s-a aflat că micuța avea păduchi. Femeia disperată a anunțat-o pe mama copilei, însă răspunsul acesteia a șocat-o.

De obicei, când copilul tău face păduchi, încerci cu disperare orice metodă pentru a încerca să-i omori, cât mai curând posibil. Însă, mamă australiană a adoptat o abordare opusă, nu vrea deloc să rănească păduchii.

Cum a reacționat o femeie vegană când a auzit că fiica sa suferă de mâncărimi provocate de păduchi?

Dacă un copil începe să se scarpine insistent în zona scalpului, ar putea fi semnul unor probleme sau nevoi care trebuie abordate. Scărpinatul persistent al scalpului poate fi un semnal de avertizare pentru prezența păduchilor, mai ales în rândul copiilor. Păduchii sunt insecte mici care se hrănesc cu sângele uman și se găsesc adesea în părul scalpului. Scărpinatul poate provoca mâncărimi și disconfort, și de obicei este o reacție la mușcăturile păduchilor.

Pentru a trata infestarea cu păduchi, există mai multe soluții specializate disponibile pe piață, cum ar fi șampoanele, cremele sau loțiunile antipăduchi. Aceste produse conțin substanțe chimice sau naturale care sunt concepute pentru a ucide sau îndepărta păduchii și ouăle lor. În general, este important să urmezi cu atenție instrucțiunile de pe ambalajul produsului și să respecți timpul de acționare pentru a asigura eficacitatea tratamentului.

Chiar dacă fiica vecinei avea capul plin de păduchi, mama în cauză a ales să nu ia măsurile descrise mai sus, motivând gestul ei ciudat că este cauzat de faptul că ea adoptă un stil de viață vegan.

„Sunt vegană, nu vreau să ucid nici o ființă vie”,  a fost răspunsul halucinant al femeii.

Femeia a refuzat să o trateze pe fiica sa de păduchi. Aceasta a menționat că stilul ei de viață nu-i permite să facă așa ceva

Vecina femeii a rămas șocată după ce a auzit răspunsul femeii. Ea nu știa cum să o convingă pe aceasta să-și ajute copilul să scape de aceste insecte parazite. Din această cauză, femeia a transmis o scrisoare către un cotidian online pentru a face public cazul incredibil.

„Fiica mea în vârstă de șapte ani este cea mai bună prietenă cu fata de alături, a cărei familie este vegană. Bine, să le respectăm alegerea. Problema mea este că, de curând, fetița drăguță a vecinilor când era în casa noastră se scărpina în cap și am descoperit că avea păduchi”, a povestit vecina, cea care a descoperit că fiica vecinilor avea păduchi.

Femeia nu a putut să nu continue să discute cu femeia a cărei fată suferea de păduchi. Vecina încerca să-i explice chinul prin care copila sa trece din cauza acestor paraziți și menționându-i constant că mâncărimea pe care fata acesteia o avea constant la nivelul scalpului nu-i făcea deloc bine.

„Mi-a spus că obișnuia să pieptăne păduchii în grădină, unde aveau cele mai mari șanse de supraviețuire”, a povestit vecina femeii vegane.

Vecina nu a putut să o convingă pe această femeie vegană să o scape pe copilă de paraziți și a fost nevoită să-i interzică fiicei sale să mai prietenească cu aceasta. De asemenea, vecina șocată de gestul incredibil al acestei mame a cerut sfatul unui cotidian local pentru a găsi soluția de a o convinge pe femeie să-și trateze copilul.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.