duminică, 3 martie, 2024

O femeie virgină a născut o fetiță perfect sănătoasă. Cum a fost posibil așa ceva

O femeie din India, virgină, care suferă de o boală rară, a născut o fetiță perfect sănătoasă, deși nu a întreținut niciodată relații intime. Și totul din cauza unei afecțiuni destul de rare, din cauza căreia mușchii din jurul vaginului se contractă involuntar. Tânăra a apelat la inseminarea artificială și astfel s-a produs minunea.

O tânără din India, pe nume Revati Bordawekar, a descoperit la vârsta de 22 de ani că ceva este în neregulă când a încercat să folosească un absorbant. Acesta i-a făcut mușchii vaginali să se încleșteze. Când Revati s-a măritat cu Chinmay, la vârsta de 25 de ani, i-a spus soțului ei de boala sa.

Pentru a-și îndeplini îndatoririle de soție, aceasta a urmat sfaturile prietenilor. A băut vin înainte de partidele de amor, a practicat preludiul și chiar a folosit numeroase creme. Și totuși, nimic nu a funcționat, așa că a apelat la sfatul medicilor. Femeia a fost supusă unei anestezii generale pentru analize și a fost diagnosticată cu vaginismus – când mușchii din jurul vaginului se contractă involuntar.

O femeie virgină a născut o fetiță perfect sănătoasă

La spital, medicii au dilatat-o în speranța că ar putea trece peste această condiție. A avut un mic efect întrucât cuplul a reușit să facă o inseminare artificială, iar tânăra a rămas însărcinată.

femeie virgină născut fetiță
Tânăra suferă de o boală rară din cauza căreia mușchii din jurul vaginului se contractă involuntar

„Eram disperați să trecem peste asta deoarece ne doream să rămân însărcinată, astfel că am apelat la grupuri de suport pentru cei care suferă de vaginismus pentru a descoperi mai multe moduri în care pot face un copil. Ne-au sugerat să folosim seringi pentru a colecta sperma și apoi să o inserăm cât se poate de repede în vagin. Am făcut prima inseminare artificială, iar la a doua a funcționat”, a povetit Revati Bordawekar.

Tânăra intenționa să nască prin cezariană din cauza bolii sale, însă după ce a cunoscut mai multe moașe și a participat la cursuri de nașteri, Revati a știut că vrea să experimenteze întreaga călătorie a nașterii. Astfel, ea a reușit să o aducă pe cale naturală pe fetița ei, Eva.

„Fiica mea s-a născut după un travaliu de 48 de ore. Când moașele au spus că este timpul să încep să împing, le-am cerut să mă lase cinci minute să mă încurajez”, a mărturisit Revati.

Tânăra a spus că încă nu a încercat să facă sex cu soțul ei, dar speranța nu e pierdută.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite