vineri, 14 iunie, 2024

O influenceriță a murit în urma unei operații estetice. Iubitul i-a cerut să aibă un posterior mai mare!

O influenceriță a murit în urma unei operații estetice. În urmă cu trei ani Lygia Fazio, în vârstă de 40 de ani, a ales să-și facă o operație pentru ridicarea feselor, dar s-a ales cu complicații serioase atunci când substanțele introduse s-au scurs prin corpul ei, conducând în cele din urmă la un accident vascular cerebral.

O influenceriță a murit în urma unei operații estetice la care apela în mod repetat

O influenceriță cunoscută din Brazilia care a intrat sub lama cuțitului pentru o operație de ridicare a feselor a murit din cauza unor complicații. Ea s-ar fi operat doar pentru că iubitul ei de la acea vreme și-a dorit ca aceasta să aibă fundul mai mare.

În urmă cu trei luni, când s-a urcat pe masa de operație, femeii i-a fost introdus silicon industrial și Polimetacrilat de metil. Dar când substanțele s-au răspândit în alte zone ale corpului, aceasta a necesitat internare în spital. Ea a încercat eliminarea substanțelor prin diferite proceduri, dar luna trecută operația nereușită i-a provocat un accident vascular cerebral și a fost transportată de urgență la spital.

Lygia Fazio, mamă a 2 băieți, Davi și Thor, de 2 respectiv 11 ani, a decedat miercuri, 7 iunie 2023.

Vestea a fost anunțată pe contul de Instagram al braziliencei, care avea 941.000 de urmăritori.

„Din păcate, războinica noastră a murit. În curând voi anunța aici intervalul orar în care o puteți vizita pentru a vă lua rămas bun. Incă o dată, mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat”, a postat fratele ei, George Oliveira, pe Instagram.

O postare a unuia dintre prietenii ei a fost distribuită și pe contul de Instagram al fostei influencerițe.

„Băieți, până când vor continua acești medici criminali să folosească Polimetacrilat de metil? Aceasta este o crimă! Acest material ar trebui interzis. Odihnește-te în pace, Lygia Fazio”, a fost mesajul postat pe contul influenceriței.

Medicii refuzau să o opereze, astfel că s-a îndreptat spre metode clandestine

Polimetacrilatul de metil este o rășină sintetică adesea folosită ca înlocuitor al sticlei și este vândut sub mărcile comerciale Plexiglas, Lucite și Perspex.

În chirurgia estetică, microsfere minuscule din acest material sunt adăugate într-un lichid biologic care este injectat sub piele ca umplutură pentru țesuturile moi.

„Am asistat la o parte din acest proces în ultimii trei ani. Totul a început pentru că și-a injectat o substanță în corp pentru a-și mări fesele.

Ea a căutat întotdeauna perfecțiunea, a fost întotdeauna să fie frumoasă, uluitoare și nu e loc de judecată aici. Întotdeauna și-a dorit să fie mai frumoasă, să se simtă mai bine și a căutat îndrumare de la oameni care nu erau profesioniști. Acum ceva vreme, cred că a mers la profesioniști care foloseau doar substanțe legale, dar după un timp, ea a vrut mai mult, iar medicii nu au mai acceptat să o opereze, așa că a apelat la metode clandestine”, a declarat Meiri, un jurnalist.

Modelul a dezvăluit într-un interviu din luna martie 2022 anul trecut că a avut prima operație estetică în 2013. Totuși, iubitul ei de atunci nu a fost mulțumit de rezultat și i-a cerut să mai facă o procedură.

„Iubitul meu a spus că i-ar place să am un fund și mai mare, așa că am mers într-un loc clandestin, unde mi-a fost mărit din nou. Dar substanța părea că se «mișcă» prin corp, a coborât până spre picioare. În cazul meu, a mers în lateral. Deci, a trebuit să o scot, am avut o incizie în formă de inimă”, a povestit fosta influenceriță.

Fratele îndurerat a spus că starea Lygiei „era foarte complexă”. Ea a fost diagnosticată cu endocardită fungică, iar medicii au sugerat că bacteria s-ar fi putut răspândi în creierul ei și a provocat accidentul vascular cerebral.

„Ea a luat o mulțime de corticosteroizi. A avut hipercalcemie și și-a suprasolicitat rinichii, a trebuit să facă dializă”, a mențonat George Oliveira.

O influenceriță a murit în urma unei operații estetice după ce persoana care i-a făcut ultima intervenţie s-ar fi prefăcut că are calitatea de asistent medical. Deocamdată nimeni nu a fost arestat.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite