joi, 23 mai, 2024

O tânără în vârstă de 27 de ani se pregătea să devină mamă, dar a sfârșit tragic. Familia este în stare de șoc

O tânără în vârstă de 27 de ani se pregătea să devină mamă, dar a sfârșit tragic. Francesca Calandriello aștepta cu nerăbdare să își țină în brațe bebelușul, însă un accident cumplit i-a ruinat visul. Femeia și-a piedut viața, iar copilul din pântecul ei nu a supraviețuit. Familia este în stare de șoc.

O tânără în vârstă de 27 de ani se pregătea să devină mamă, dar a sfârșit tragic

Francesca Calandriello ar fi trebuit să devină mamă peste câteva zile însă un accident cumplit a schimbat totul. Familia nu poate accepta că tânăra în vârstă de 27 de ani și-a pierdut viața într-un accident teribil. Mașina femeii s-a lovit frontal de o dubă, iar impactul a fost fatal pentru aceasta.

În ciuda eforturilor medicilor, inima ei a cedat la scurt timp, iar bebelușul din pântecul ei nu a supraviețuit. Întreaga comunitate este devastată de durere și nu poate să înțeleagă cum s-a întâmplat totul. Oamenii legii anchetează totul pentru a descoperi cauzele accidentului rutier produs în apropierea stadionului Sant’Arsenio din Italia.

În circumstanțe încă necunoscute, mașina condusă de Francesca, un Fiat 500, a intrat în coliziune cu o dubă folosită pentru transportul de persoane. Francesca Calandriello și-a pierdut viața lăsând în urma sa o familie îndurerată și multe întrebări fără răspuns.

Prin ce tragedie au trecut doi tineri care urmau să se căsătorească

Cazul tinerei Francesca Calandriello decedată într-un accident rutier amintește de un alt cuplu de tineri, Andrei și Gianina, care au murit pe loc după ce mașina lor a intrat pe contrasens apoi s-a lovit frontal de un autotren. Cei doi au sfârșit printre fiarele contorsionate, iar părinții nu au mai apucat să îi vadă în fața altarului.

„În urma evenimentului rutier a rezultat decesul şoferului în vârstă de 25 de ani, dar şi a pasagerei dreapta faţă din maşina acestuia, o tânără în vârstă de 24 de ani”, a spus un reprezentat al poliției.

Andrei și Gianina urmau să se căsătorească și munceau de câțiva ani în în Danemarca pentru a strânge bani de o casă. Cei doi mai aveau de parcurs doar 90 de kilometri până ar fi ajuns în Botoșani, la familia fetei, dar au fost implicați într-un accident. Bărbatul ar fi adormit la volan după mai mult de 20 de ore de condus.

,,Chiar râdeam între noi, glumeam şi îl întrebam când vrea să facă nunta şi tot amâna un an pentru că voia să-şi facă o căsuţă, să se mute la Botoşani de acolo de unde era viitoare lui logodnică. O iubea foarte mult, părinţii fetei erau nişte oameni respectoşi cu el, era învăţat acolo. Andrei era un om care ştia să se lipească, ştia să intre la sufletul fiecăruia prin felul lui de a fii. Tăcut, dar plăpând”, a spus unul dintre prietenii bărbatului.

„Era muncitor, harnic, el a ajutat familia, el i-a ajutat pe părinți. Muncea în străinătate, el a ajutat tot timpul, el aducea bani aici”, a spus un vecin.

În ultima perioadă, tot mai mulți tineri își găsesc sfârșitul din cauza accidentelor rutiere. Francesca Calandriello și-a pierdut viața după ce mașina ei s-a lovit frontal de o dubă. Tânăra era însărcinată în nouă luni și peste câteva zile urma să nască. Nici ea, nici bebelușul nu au supraviețuit accidentului devastator.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite