vineri, 29 martie, 2024

Oana Matache s-a despărțit de soțul său. Sora Deliei deja se află într-o nouă relație

Sora Deliei Matache, Oana Matache, s-a despărțit de soțul ei, cel cu care are doi copii, și deja se află într-o altă relație.

Oana Matache, s-a despărțit de soțul ei, Răzvan Miheț, cel cu care are doi copii, un băiețel și o fetiță. Oana Matache nu mai locuiește cu soțul ei, cel cu care s-a căsătorit civil și religios în 2017, ci s-a mutat la o altă adresă.

Sora Deliei s-a sărutat senzual cu un bărbat, altul decât soțul Răzvan!

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o alături de noul ei iubit, un bărbat misterios, cu care a mers la o grădiniță pentru a-i lua pe copiii vedetei. Cei doi au intrat împreună în unitatea de învățământ și au ieșit alături de băiețul de 4 ani și fetița de 6 ani. Oana Matache și iubitul au urcat copiii în mașină, după care împreună au plecat către o adresă.

De fapt, adresa este locuința unde Oana Matache și noul iubit s-au mutat. Aceștia au intrat în curtea casei, acolo unde au stat până a doua zi, atunci când paparazzi Spynews.ro au continuat ”urmărirea prin oraș” a celui mai nou cuplu din showbiz.

Iată că cea de-a doua zi începe în momentul în care Oana Matache și bărbatul misterios ies din locuință pentru a-l duce pe băiețelul cel mic la grădiniță, de această dată fetița mai mare rămânând acasă. După ce l-au lăsat pe cel mic, aceștia își continuă drumul prin oraș, iar gesturile de dragoste nu lipsesc.

Gesturi tandre între Oana Matache și noul iubit

La un moment dat, noul iubit al Oanei Matache o mângăie pe păr pe sora Deliei, socializează, ea fiind cea care în tot acest timp se află la volanul mașinii. Gesturile tandre dintre cei doi ne arată astfel faptul că relația merge ca pe roate.

Mai mult de atât, paparazzii Spynews.ro au surprins și un sărut al celor doi, tot în timp ce se aflau în autoturism. După ce au mers mai mult prin oraș, Oana Matache și iubitul se opresc la o cafenea de unde își iau ceva de băut, iar și de această dată, bărbatul are grijă să o trateze așa cum trebuie pe partenera sa.

Cei doi nu se sfiesc nici în public să arate cât de mult se iubesc, astfel că bărbatul o sărută din nou cu foc pe vedetă, după care ies din cafenea și se îndreaptă spre mașină, iar ulterior la locuința unde stau împreună.

I-am surprins pe aceștia în continuare la balconul casei, acolo unde fumau o țigară și unde purtau o conversație destul de interesantă se pare în care își împărțeau și zâmbete unul altuia.

Copiii Oanei Matache, apropiați de bărbatul din viața mamei lor

După mai multe zeci de minute în care au stat în locuință, cuplul se îndreaptă către o adresă ,iar ulterior spre grădinița unde băiatul cel mic al Oanei merge. Nu putem să nu remarcăm apropierea dintre noul iubit și copii, căci cei mici se pare că sunt foarte încântați de bărbat, fac glume și se joacă.

După ce l-au luat pe băiețel de la grădiniță, Oana Matache, iubitul și cel mic merg la casa unde sora Deliei s-a mutat după despărțirea de Răzvan Miheț.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite