vineri, 14 iunie, 2024

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, în ipostaze surprinzătoare pe rețelele de socializare. Cei doi au anunțat când se vor căsători

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au afișat recent în ipostaze surprinzătoarepe rețelele de socializare. Actorii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au planuri mărețe de viitor. Vlad Gherman i-a oferit iubitei sale inelul de logodnă în luna august a acestui an și sunt mai fericiți ca oricând. Cei doi au anunțat când se vor căsători.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, în ipostaze surprinzătoare pe rețelele de socializare

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de cuplu și radiază de fericire împreună.

După despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și-a refăcut viața alături de Oana Moșneagu, femeia care i-a cucerit definitiv inima. Cei doi nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Actorul are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui iubită. Aceștia au dezvăluit că au planuri de căsătorie și au stabilit deja data nunții.

„Its a match! Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm (…) Ivona a fost cupidonul întâlnirii noastre cu această superbă locație tip seră în care la anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date: iunie 2024”, au scris Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pe Instagram.

Ce spun cei doi despre marele eveniment din viața lor

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au dezvăluit că se vor căsători anul viitor, în luna iunie, însă nunta va fi una restrânsă, în familie. Actrița a precizat ce rochie de mireasă își dorește să poarte în cea mai importantă zi din viața sa.

„Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta. Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena.”, a declarat aceasta.

Vlad Gherman se declară un bărbat împlinit alături de iubita sa și își dorește să își întemeieze o familie. După doar doi ani de relație, actorul a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu, chiar pe scena teatrului, la finalul unei piese în care au jucat împreună.

„Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa, cu traume, cu griji, și cel mai important lucru în ăștia doi ani e că Oana m-a ajutat enorm să fiu un bărbat complet. Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi și îmi doresc ca acest în fiecare zi să fie alături de tine”, a spus actorul în momentul în care și-a cerut iubita în căsătorie.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au stabilit data nunții lor și sunt mai fericiți ca oricând. Cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de cuplu și au planuri mărețe de viitor. Aceștia nu ezită să își declare public iubirea și se afișează în ipostaze romantice pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.