miercuri, 29 mai, 2024

Oana Roman, replică pentru sora Catinca Roman

Oana Roman continuă războiul mediatic cu sora ei, Catinca Roman. Vedetă a mărturisit că desginerul vestimentar a minţit în momentul în care a spus că îşi va vizita mama, Mioara Roman, care se afla la un centru de îngrijire.

Recent, Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei spunând că se simte mai uşurată și că a observat că nu mai are nimic în comun cu cel de care a petrecut câțiva ani alături.

Oana Roman, replică pentru sora Catinca Roman

Într-o postare publicată pe o rețea de socializare, Oana Roman îi oferă o replică surorii sale, designerul Catinca Roman. Vedeta o acuză că a mințit în momentul în care a afirmat faptul că se va duce să-și viziteze mama, pe Mioara Roman. Oana Roman le-a mărturisit fanilor faptul că Mioara o întreabă constant pe ea despre sora acesteia și că femeia se trezește noaptea ţipând după Catinca:

” Cine își permite să trimită declarații despre mine mincinoase, trebuie să-și asume. Am fost la mama, (…) A început să-mi spună ”Da, Catinca ce face? Catinca unde e? Catinca de ce nu vine?”, iar doamnele de aici mi-au spus că se trezește noaptea și strigă, urlă după catinca, după sora mea, după fata ei. Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și după a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât. ” a mărturisit Oana Roman, potrivit spynews.ro.

Oana Roman și-a continuat postarea spunând că nu suferă deloc după despărțirea de Marius Elisei. Ba mai mult, se bucură că a scăpat de acea relație toxică. Vedetă a conchis postarea explicând faptul că vrea ca Mioara Roman să nu mai țipe după sora ei și ca cea din urmă să se ducă să-și viziteze mama.

Oana Roman, sfârșit de poveste de iubire

A fost surprinzător faptul că Oana Roman a anunțat că s-a despărțit de iubit. Marius Elisei îi era partener vedetei de mai mulți ani, dar Oana Roman a mărturisit că cei doi nu mai aveau niciun numitor comun. Fiica lui Petre Roman s-a simțit ușurată de despărțire:

”Sunt datoare publicului meu, care își ia timp din viață ca să mă urmărească. Sunt datoare să fiu sinceră și asumată și să nu mint sau să păcălesc în vreun fel. Când ceva s-a rupt fundamental între doi oameni, oricât ai încerca, nu se mai poate repara nimic. Eu am sperat și am pierdut timp, ani, nervi și liniște. Se încheie totul în termeni mai grei și mai răi decât acum doi ani când am divorțat. E dureros să văd că efectiv nu mai avem absolut nimic în comun și mă întreb dacă am avut vreodată.”, a spus Oana Roman pe contul său oficial de Instagram.

Așadar, Oana Roman o ”atacă” pe sora ei, Catinca Roman, care pare că nu dorește să-și viziteze mama la centrul de îngrijire.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite