sâmbătă, 20 iulie, 2024

Oferte pentru vacanța de Paști și 1 Mai. Ce ne propun hotelierii în noul sezon estival

Odată cu vacanța de Paște, demarează oficial sezonul estival în România, iar sectorul ospitalității de pe coastă și din Delta Dunării se pregătește să primească primii vizitatori ai anului. În perioada 1‑6 mai, atât funcționarii publici, cât și ceilalți entuziaști care doresc să evadeze din cotidian vor avea ocazia să petreacă câteva zile la malul mării sau în frumusețile naturale ale Deltei. Iată ce oferte pentru vacanța de Paști și 1 Mai ne propun managerii de hoteluri.

Oferte pentru vacanța de Paști și 1 Mai

Primele indicii ale sezonului sunt evidente prin organizarea unei varietăți de evenimente. Între 26 și 29 aprilie, Costinești va fi gazda festivalului de muzică „Hustle”, în timp ce, în intervalul 1‑7 mai, atenția iubitorilor de distracție se va concentra asupra stațiunii Mamaia, unde va avea loc o nouă ediție a festivalului de muzică electronică „Suvawes”.

Dar divertismentul nu se încheie aici. Pe litoral sunt programate și festivaluri gastronomice, parade și o multitudine de serbări, astfel încât turiștii să se bucure pe deplin de atmosfera festivă și de relaxare.

Diversele oferte de cazare satisfac toate preferințele și posibilitățile financiare. De la opțiuni simple de cazare fără mic dejun, până la pachete all-inclusive pentru perioada de 1 mai sau Paște, hotelierii au pregătit o gamă variată de alegeri. Cele mai competitive prețuri pot fi găsite prin intermediul agențiilor de turism, care oferă pachete tentante pentru diversele destinații de pe coasta românească.

„Prețurile pentru minivacanța de 1 mai și Paște, prin agenția noastră, încep în stațiunea Mamaia de la 155 de lei pe noapte pentru o cameră dublă, la un hotel de trei stele, iar dacă vorbim de un hotel de patru stele prețul este de 239 de lei pe noapte pentru o cameră”, a spus Ștefan Necula, managerul unei agenții de turism.

Pentru cei care caută o experiență deosebită și nu se limitează financiar, există și opțiuni de lux, care oferă tot confortul și doar servicii premium. La un hotel de patru stele din stațiunea Mamaia, pachetele pentru perioada mini-vacanței de 1 mai încep de la 229 de euro pe noapte pentru cazare în cameră dublă, oferind acces la facilități precum piscină interioară, spa, jacuzzi și sală de fitness.

Cum sunt așteptați turiștii în Deltă și pe Valea Prahovei

Prețurile pentru un sejur în Delta Dunării sunt, de asemenea, atrăgătoare.

„Un sejur de trei nopți la pensiunea noastră, în perioada 3‑6 mai, pornește de la 1900 de lei pe noapte pentru o persoană, include toate mesele, cu preparate tradiționale și bineînțeles din pește, spectacole tradiționale, foc de tabără și excursii în Delta Dunării”, a spus Daniel Ilușca, administrator al unui complex turistic din Crișan, Delta Dunării.

Proprietarii unităților de cazare de pe Valea Prahovei au deja pregătite ofertele pentru Paște. În acest an, prețurile încep de la 1.200 de lei pentru patru nopți de cazare la vilă și pot ajunge până la 3.500 de lei în cazul unui hotel de patru stele.

Turiștii care caută oferte pentru vacanța de Paști și 1 Mai la hoteluri de 3 și 4 stele, pot beneficia de cazare cu mic dejun, brunch pascal și acces la spa. De asemenea, multe unități de pe Valea Prahovei oferă o masă tradițională de Paști, dar și alte facilități, cum ar fi plimbările cu ATV-ul sau echitația. Acestea nu pot fi oferite că servicii suplimentare în sezonul rece.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.