sâmbătă, 30 septembrie, 2023

Paris Hilton a devenit mamă! Prima fotografie cu bebeluşul a devenit virală

Veste şoc în lumea showbiz-ului internaţional. Cunoscută Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată, iar anunţul a fost făcut pe o platformă de socializare.

Important de precizat este faptul că actriţa nu a fost niciodată însărcinată, ci a apelat la o mamă surogat. Prima fotografie cu băieţelul sau a fost publicată pe internet, iar în doar câteva ore a devenit virală, strângând mii de comentarii și like-uri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paris Hilton (@parishilton)

Cunoscuta Paris Hilton a devenit mama pentru prima dată

Paris Hilton, moştenitoarea imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton, a devenit mamă la vârsta de 41 de ani. Modelul şi soţul său, Carter Reum, sunt extrem de fericiţi după ce au devenit părinţii unui băieţel perfect sănătos.

Deşi nu l-a născut ea şi a apelat la o mamă surogat, Paris Hilton şi-a dorit întotdeauna să devină mamă şi-şi iubeşte copilul enorm. Prese internațională afirmă că recent că ea şi soţul ei, antreprenorul Carter Reum, au încercat o fertilizare in vitro în timpul pandemiei.

 

„Ești deja iubit cât nu pot exprima în cuvinte”, a scris vedetă pe contul ei de Instagram, unde a publicat și o fotografie.

În imagine apar mâninile lui Paris Hilton şi a bebelușului. Vedeta internaţională a decis pentru moment să nu îi arăte chipul băiețelului şi nici să dezvăluie ce nume au ales.

„A fost mereu visul meu să devin mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit. Suntem extaziați să ne formăm o familie împreună, iar inimile noastre explodează de atâta iubire pentru fiul nostru”, a mai spus Paris Hilton după ce a devenit mamă.

Fanii au rămas uimiţi când au fost anunţaţi că vedeta este mamă pentru că ultima apariţie a sa a fost pe 7 ianuarie. La acel moment, Paris Hilton a cinat cu mai mulţi prieteni şi a purtat o rochie verde extrem de mulată pe corpul sau demn de invidiat.

Paris Hilton s-a căsătorit la vârsta de 40 de ani

Cântăreaţă Paris Hilton a decis să-şi unească destinul cu Carter Reum pe data de 11 noiembrie 2021. Soţul său, multimilionar celebru, a mai avut o căsnicie cu vedetă TV Laura Bellizzi de unde a rezultat o fiică, care are în prezent vârsta de 10 ani.

Nunta de poveste a fost organizată minuţios de Paris Hilton, iar petrecerea a durat trei zile şi trei nopţi. La importantul eveniment au participat doar familiile celor doi şi câţiva prieteni apropiaţi.

Vă aducem aminte ca Paris Hilton și Carter Reum formează un cuplu din anul 2019, iar vedeta îi face deseori declarații de dragoste partenerului să de viață.

„În sfârșit mi-am găsit jumătatea. Este cel cu care aș vrea să-mi petrec tot restul vieții și să întemeiez o familie”, spunea ea la vremea respectivă.

Cunoscută blondina a fost cerută în căsătorie în luna februarie a anului 2021, când Carter Reum i-a oferit lui Paris Hilton cu un frumos inel cu 16 diamante.

Artistă este cunoscută după tinereţea sa zbuciumată, însă acum Paris Hilton a devenit mamă pentru prima oară și este extrem de fericită.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite