vineri, 14 iunie, 2024

Pensionară MAI, actriță de filme pentru adulți pentru frații Tate

O pensionară MAI a dezvăluit că era actriță de filme pentru adulți pentru frații Tate. Fosta directoare a penitenciarului Craiova a dezvăluit, într-un filmuleț postat pe Tiktok modul în care s-au purtat frații Tate cu ea.

Andrew și Tristan Tate sunt implicați într-un dosar de prostituție și viol și sunt arestați preventiv pentru 30 de zile. Cei doi frați au devenit cunoscuți pe rețelele de socializare mai ales datorită stilului lor extravagant. Recent, în spaţiul public au apărut stenogramele Tate în care unul dintre frați încerca să racoleze o tânără folosind metoda lover boy.

Pensionară MAI, actriță de filme pentru adulți pentru frații Tate

Oana Tașcău, pensionară MĂI dar și actriță de filme pentru adulți sare în apărarea fraților Tate. Aceasta a dezvăluit că Andrew Tate este un om deosebit, un om care respectă femeile. Ba mai mult, fostă șefă a penitenciarului din Craiova a dezvăluit faptul că a fost în casa fraților Tate și a avut parte de un tratament extraordinar, informează antena3.ro. Ea consideră că totul este o înscenare și că niciun model nu a fost tratat necorespunzător. Tașcău mai susține că în momentul în care a vrut să plece din casă, frații nu s-au opus acestui lucru și i-au propus să colaboreze la distanță:

” (…) Am locuit o perioadă în casă cu acest om și vreau să spun că pe mine m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte mult.

În momentul în care eu am vrut să plec din București și să continui în Craiova, nu a fost nicio problemă, a spus că mă pot întoarce oricând, putem colabora și la distanță și totul a fost ok. Nu cred că este genul de bărbat care să folosească forța pentru a avea o femeie, este un bărbat frumos, carismatic. Nu ar avea de ce să recurgă la forță. Niciun model din casa aceea nu a fost forțat! Niciun moment nu a forțat pe nimeni! Tot ce se spune despre el cred că se datorează faptului că a deranjat foarte mulți oameni influenți prin faptul că este vertical și că a spus fix ce avea de spus”, povestește femeia.

Oana Tașcău a fost, timp de 22 de ani, lucrător în sistemul penitenciarelor din România. Femeia a fost în centrul mai multor scandaluri. De exemplu, în momentul în care a fost aleasă șefa penitenciarului Craiova, din comisie făcea parte și tatăl unuia dintre copiii săi. Acest lucru a trezit suspiciuni și bărbatul și-a dat ulterior demisia. Ba mai mult, femeia a fost acuzată că în perioada în care a condus închisoarea a făcut mai multe fapte ilegale printre care fals în acte. Oana Tașcău a fost înlocuită de la șefia închisorii din Craiova ajungând un simplu paznic. Din această postură ea a fost acuzată că ar fi întreținut relații sexuale cu un pușcăriaș. După acest scandal femeia a ales să se pensioneze pe caz de boală, încasând o pensie consistentă.

Cine sunt frații Tate, cei care au fost arestați

Frații Tate, Andrew și Tristan, sunt doi milionari care au ales să se stabilească în România. Cei doi au mai multe afaceri printre care și o afacere de videochat. Andrew Tate a fost un luptător de kickbox, câștigând patru titluri mondiale. În schimb, Tristan a stat mai mult în umbra celebrului său frate. Tristan Tate mărturisea de curând că, înainte de a ajunge la această avere a lucrat ca bodyguard timp de șase ani în Marea Britanie.

Cei doi au fost acuzați de procurori că ar fi avut o rețea de prostituție și că ar fi violat mai multe persoane. Cei doi se declară nevinovați spunând că nu există probe care să ducă la dovedirea vinovăției. În fine, în acest moment, frații Tate se află în arest preventiv pentru 30 de zile, urmând să se stabilească dacă vor fi lăsați în libertate sau plasați în arest la domiciliu.

Așadar, pensionara MAI, actriță de filme pentru adulți le ia apărarea celor doi frați. Lucru care este destul de șocant ținând cont de carieră pe care Oana Tașcău a avut-o.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.