joi, 23 mai, 2024

Povestea unui tată care şi-a schimbat viaţa pentru copilul său, după ce iubita sa a născut o fetiţă, a fugit cu ea şi a vrut să o dea la orfelinat

Richard Johnson, în anul 2015 a devenit tată pentru prima oară. Iubita lui a născut o fetiţă, dar a decis să fugă cu ea şi să o dea la orfelinat. Bărbatul a încercat din răsputeri să îşi recupereze copilul, iar viaţa i s-a schimbat. Povestea sa a devenit virală, după ce a fost distribuită de internauţi.

Deşi avea la acel moment doar 21 de ani, Richard nu şi-a abandonat fetiţa şi i-a oferit tot ce e mai bun. Un caz similar a fost înregistrat și în România.

Povestea unui tată care şi-a schimbat viaţa pentru fiica sa

Richard Johnson a devenit tată la vârsta de 21 de ani, în 2015. Pe când fiica sa Persephone avea doar o lună, mama copilului a decis să-l părăsească pe bărbat şi să o ia cu ea. La scurt timp după, Richard a primit ameninţări că nu-şi va mai vedea niciodată copilul şi va fi dat spre adopţie. Celebrul tata nu a stat pe gânduri şi a luptat în instanţă. Şi-a recuperat fiica prin proces şi a hotărât să-şi schimbe viaţa pentru a-i oferi un viitor mai bun.

Nu a fost deloc uşor ca un tânăr de 21 de ani să fie şi tata şi mama în acelaşi timp, a urmat un proces lung prin care a învăţat cum trebuie să se comporte şi a reuşit. Tânărul preciza că i-a fost extrem de greu deoarece nu ştia absolut nimic despre cum trebuie să-şi crească propriul copil. La acel moment a decis să se alăture unui grup de taţi pe Facebook şi a aflat că nu este singurul care se afla în această situaţie.

Atunci a înţeles că nu este nimic anormal să fii tată şi să îţi creşti singur copilul. Viaţa să s-a schimbat din acel moment şi a devenit mai fericit. Stilul de viaţă nu a mai fost la fel, ci l-a adaptat în funcţie de nevoile celei mici. Şi-a împărtăşit experienţa de viaţă pe internet pentru a inspira şi pe alţi părinţi care sunt în dificultate.

De asemenea, un alt caz în care dragostea de părinte a primat este cel al unui bărbat din Italia.

Richard Johnson, tatăl lui Persephone, susţine că era îngrozit

Richard Johnson a recunoscut că la început a fost extrem de greu, era nervos, stresat şi îngrozit că trebuie să-şi crească fiica singur. Nu a fost pregătit absolut nicio secundă să-şi intre în rolul de părinte. Însă, a decis că nu este cale de întoarcere şi datorită faptului că îşi iubea fiica necondiţionat a citit foarte mult despre copii. A început să se uite pe YouTube la clipuri, a discutat cu foarte multe persoane care se pricepeau la acest subiect – în special tati.

În momentul de faţă, bărbatul susţine că a contat enorm de mult că s-a înscris în acel grup de taţi, unde a pus enorm de multe întrebări şi primea răspunsuri practice.

În prezent, Richard şi fiica lui iubită sunt bine, iar rolurile s-au schimbat. Bărbatul oferă şi el sfaturi părinților începători, deși a menţionat că încă învață lucruri. Se pare că într-un final, după începutul greu în viață, micuța este fericită și i-a schimbat viața pentru totdeauna tatălui care o adoră. Richard vrea să le mulțumească tuturor persoanelor care nu au fost indiferente și l-au ajutat în lungul lui drum de a învăța cum să-și crească fata.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite