miercuri, 24 iulie, 2024

Preot arestat pentru că s-a masturbat în fața unui liceu

Încurcate sunt căile Domnului în Giurgiu unde un preot a fost arestat după ce a fost prins că s-a masturbat în fața unui liceu. Poliţiştii l-au reținut pe preotul din satul Oinacu după ce au descoperit că făcea lucruri necurate în fața liceului.

Tainele bisericești par a fi neștiute pentru preotul din Giurgiu care s-a lăsat ispitit ce lucrurile lumești. Procurorii au explicat faptul că fața bisericească este reținută pentru 24 de ore pentru infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri.

Preot arestat pentru că s-a masturbat în fața liceului

Preot paroh în localitatea Oinacu, Dumitrache Eduart, s-a masturbat în fața liceului fără nicio jenă. Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgență 112 că în fața unui liceu, un preot care se află în mașină se masturbează. Episcopia Giurgiu a reacționat prompt şi l-a oprit de la slujire pe duhovnic:

” Vă aducem la cunoştinţă că, urmare a Notei telefonice întocmite de Pr. Cons. DUMITRACHE Eduard, în urma conversației cu reprezentanții I.P.J. Giurgiu, Episcopia Giurgiului a luat act, cu regret, de faptul că în acest moment se află în faza de audieri la Inspectoratul Județean de Poliție, Pr. CONSTANTIN Mirel de la Parohia Oinacu care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ultraj contra bunelor moravuri”.
Ținând cont de gravitatea acuzațiilor referitoare la comportamentul indecent, Chiriarhul a dispus suspendarea sus-numitului preot, până la finalizarea anchetei desfășurate de către organismele abilitate.” se arată în comunicat.

Sursa citată continuă comunicatul și afirmă faptul că Episcopia Giurgiu a solicitat de la IPJ probele din dosar în vederea demarării unei anchete interne. Preotul va fi chemat în fața Protoieriei Giurgiu pentru declarații.

Încurcate sunt căile Domnului și în Oltenia

În ultimele zile, căile Domnului au fost încurcate și în Oltenia unde Mitropolitul Olteniei, IPS Irineu, a semnat un document în care aruncă un blestem pe preoţii care îndrăznesc să oficieze slujbe la o biserică de lângă Mănăstirea Frăsinei. Documentul a creat isterie în spaţiul public, internauții având reacții diverse. Unii iau apărarea lui IPS Irineu, alții condamnă gestul spunând că blestemele nu trebuiesc aruncate de fețele bisericești.

În schimb, într-un comunicat oficial, BOR explică ce a stat la baza acestui document. Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu a arătat că decizia este ” o decizie menită să sporească gradul de rigoare și ascultare duhovnicească”, hotărârea fiind „în esență, aceea ca monahii mănăstiri Frăsinei să slujească exclusiv în biserica mănăstirii, nu și la biserica situată la câțiva kilometri de aceasta”.

În încheiere precizăm că vom urmări îndeaproape cazul preotului care a fost arestat pentru că s-a masturbat în propria mașină, în fața unui liceu.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite