miercuri, 29 mai, 2024

Prezentatorul emisiunii „La Măruţa” a început recuperarea. Iată când revine Cătălin Măruţă la Pro TV

Noi detalii despre starea de sănătatea a celui mai cunoscut prezentator al României. S-a aflat când revine Cătălin Măruţă la Pro TV. Omul de televiziune a început recuperarea, după ce a suferit o operaţie la picior şi susţine că se simte din ce în ce mai bine.

„Sunt bine! Am fost la pansat şi încep recuperarea. Ţineţi-mi pumnii, am un drum lung de parcurs până să merg iar, ca înainte”, a spus Cătălin Măruță, potrivit Click.ro.

Când revine Cătălin Măruţă la Pro TV. Fanii sunt nerăbdători să-l revadă

Anunţul mult aşteptat de români a fost făcut de Cătălin Măruţă. Prezentatorul român va reveni pe micile ecrane în curând, la sfârşit lunii ianuarie.

„Săptămâna viitoare îmi scot firele, la 14 zile de la operaţie, iar apoi o să pot să merg la muncă, ceea ce înseamnă că de la sfârşitul lunii ianuarie deja sunt la muncă”, a adăugat soţul Andrei.

Cătălin Măruţă a fost în concediu medical, după ce a fost nevoit să se opereze la genunchi. Acesta a suferit o intervenţie de ruptură de ligamente incrusiate, după ce s-a accidentat. Operaţia a decurs cu succes, iar Măruţa se simte din ce în ce mai bine. Cu toate acestea, cunoscutul prezentator va avea nevoie de câteva luni de fizioterapie pentru a putea merge din nou ca înainte.

În momentul de fată, Măruţa se deplasează cu cârje. Vă reamintim că în tot acest timp cât soţul Andrei a lipsit, vedeta Adela Popescu i-a ţinut locul.

Cătălin Măruță: „Am un drum lung de parcurs”

În continuarea declarației sale, Cătălin Măruță s-a arătat extrem de recunoscător față de medicul care l-a operat și, la patru zile după intervenție, a precizat că se simte bine. Așadar, pe Măruță îl așteaptă acum o altă provocare, ședințele de fizioterapie care îl vor ajuta să-și recâștige în întregime mobilitatea.

„Dr. … este un campion, deși nu a concurat la olimpiade sau alte concursuri. Datorită lui, campioni la multe sporturi au reușit să se refacă, să concureze din nou, să se pună pe picioare, la propriu. În biroul lui găsești cupe și trofee de la pacienți care au vrut să își arate aprecierea. Sunt norocos că m-a operat și pe mine. După 4 zile de la operație mă simt bine, am fost la pansat și încep recuperarea. Țineți-mi pumnii, am un drum lung de parcurs până să merg iar ca înainte!’, a declarat Cătălin Măruță.

Cadrul medical care s-a ocupat de cazul lui Cătălin Măruță a transmis că prezentatorul va fi obligat să facă mai multe ședințe de kinetoterapie. Vedeta PRO TV se va vindeca sută la sută abia după jumătate de an de la momentul intervenției.

„Este foarte important ca recuperarea să fie făcută la un centru serios de către kinetoterapeuți buni. Durează până la 6 luni, iar pentru stabilirea vindecării complete și a revenirii la activitățile fizice zilnice, kinetoterapeutul va face câteva teste de control. Toți pacienții încep, ghidați de kinetoterapeut, alergarea la 2-3 luni de la operație, vindecarea apărând, în funcție de particularitățile fiecărui pacient, la 5 sau 6 luni de la intervenția chirurgicală’, a menționat medicul care l-a operat pe Cătălin Măruță.

Astfel, fanii lui Cătălin Măruță au fost anunțați că prezentatorul emisiunii de la Pro TV va reveni pe micile ecrane, la finalul lunii ianuarie.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite