vineri, 14 iunie, 2024

Primele declarații făcute de Florin Salam după ce a fost audiat de procurori. Două echipaje medicale au fost chemate

Florin Salam a oferit o scurtă declarație la ieșirea de la audieri. Manelistul nu a vrut să comenteze pe larg situația în care se află. Audierile s-au lăsat și cu cerința de ajutor de specialitate. Concret, au fost chemate și două echipaje medicale pentru că unor persoane li s-a făcut rău.

Florin Salam a ajuns în fața procurorilor după ce oamenii legii au efectuat mai multe percheziții domiciliare la persoane bănuite de proxenetism și cămătărie.

Primele declarații făcute de Florin Salam după ce a fost audiat de procurori

Florin Salam a fost audiat de procurori pentru câteva minute. Manelistul a făcut și o scurtă declarație. Acesta i-a luat peste picior pe anchetatori spunând că au înnebunit pentru că l-au trezit din somn. Manelistul s-a mai întrebat și retoric dacă oamenii legii nu vor să le cânte:

Duceţi-vă la problemele voastre, nu veniți la mine. Au venit ăștia la mine să mă întrebe ceva. Dacă sunt nebuni, ce vor ăștia să le când? Ați înnebunit? Faceţi-vă treburile, deranjați omul din somn? M-ați trezit ca nebunii. Hai, lăsați-mă să dorm că îmi e somn. ” a declarat Florin Salam, potrivit spynews.ro.

Audierile de la Secția 24 Poliție București nu s-au lăsat fără incidente. În timpul acestor, unei tinere i s-a făcut rău, iar oamenii legii au chemat de urgență două echipaje medicale. Din fericire, fata nu a avut nevoie de internare, starea ei de sănătate fiind una bună.

În altă ordine de idei este bine de precizat că audierea lui Florin Salam a durat doar câteva minute. În total, la audieri, au fost chemate 39 de persoane printre care Florin Salam dar și două recepționere de la hotelul în care procurorii spun că s-ar fi desfăşurat activitatea tinerelor ce erau ademenite prin metoda Loverboy. Pe lângă proxenetism, dosarul este deschis și pentru infracțiunea de cămătărie pentru că anumite persoane ar fi împrumutat diverse sume de bani punând dobândă.

Ce făcea Florin Salam cu doar o zi în urmă?

Florin Salam nu este la prima interacțiune cu oamenii legii. Trebuie precizat faptul că acesta a mai avut unele probleme cu legea, dar a avut și mai multe plângeri penale făcute împotriva unor interlopi ce l-au amenințat sau i-au luat banii. Lăsând problemele legale la o parte, este bine de menționat faptul că în urmă cu doar o zi, Florin Salam petrecea în stil regește alături de familie.

Acesta a fost văzut în momentul în care și-a adus familia la restaurant, dar nu în orice fel. Atât cei trei copii, cât și soția, au fost plimbați prin București într-o limuzină de lux. Manelistul s-a arătat bucuros de surpriza pe care le-a făcut-o celor mici.

 

În încheiere nu ne rămâne să vedem ce alte declarații va mai face Florin Salam pe subiectul dosarului penal de proxenetism și cămătărie.

 

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite