vineri, 12 aprilie, 2024

Profețiile Maicii Shipton, din peşteră, ne dau fiori reci! „Un vultur născut din gura Leului va aduce război la fiecare uşă a lumii!”

Profețiile maicii Shipton, din peşteră, ne dau fiori reci. Cea care a fost crescută într-o peșteră sinistră din North Yorkshire a avut mai multe profeții care s-au adeverit deja. Ghicitoarea și clarvăzătoarea britanică ar fi anticipat prezis evenimente precum Marele Incendiu din Londra din 1666, dispariția regelui Henric al VIII-lea în 1547 și ascensiunea lui Napoleon Bonaparte în 1769. Regele Henric avea șaizeci și nouă de ani când a murit, deși majoritatea evenimentelor au avut loc după moartea ei.

Profețiile Maicii Shipton, din peşteră, ne dau fiori reci!

Maica Shipton, a trăit într-o peșteră întunecată și umedă din pădure când era copil mic, după ce mama ei a fost respinsă de comunitatea lor din Knaresborough, North Yorkshire, în secolul al XV-lea.

Ghicitoarea și clarvăzătoarea britanică ar fi anticipat un război între două mari puteri ale lumii, care va aduce însă o mare victorie rasei galbene.

„Regii vor face false promisiuni şi vor vorbi de dragul cuvintelor. Naţiile se vor întâlni pe câmpul de luptă într-un război oribil, cum nu s-a mai văzut. Atunci când trei giganţi îşi vor aduna respirația și vor vomita noroi, gheață și moarte, un mare oraș va pieri înghițit de cutremur. Tot atunci, creştinii se vor lupta între ei, iar naţiunea galbenă va căpăta o mare putere de la un urs puternic cu care s-au culcat.

Aceşti doi tirani puternici nu vor reuși să-şi facă planul, ei nu reușesc să împartă lumea în două. Dar faptele lor aduc boală mare, lăsând mulţi morți. Și vracii nu vor găsi niciun leac, pentru că nu există, acest lucru este mai rău decât lepra”, a prorocit maica Shipton.

Cine a fost Maica Shipton

Ursula Southeil a trăit între 1488 și 1561, și e cunoscută ca „maica Shipton”. Despre aceasta se spune că a fost o ghicitoare şi proroacă britanică. Profețiile ei i-au fost publicate abia după moarte, în anul 1641, şi conțineau o serie de previziuni care au făcut furori. Una dintre edițiile cele mai notabile cu profețiile maicii Shipton a fost publicată în 1684. Acesta conţinea o scurtă biografie, care atesta că femeia s-a născut în Knaresborough, Yorkshire, într-o peșteră.

Agatha Southtale, pe atunci în vârstă de cincisprezece ani, a născut-o pe maica Shipton, al cărei nume real era Ursula Southeil. Ea și mama ei au fost alungate de comunitatea lor și obligate să trăiască într-o peșteră izolată. Artefacte ciudate, cum ar fi ursuleți de pluș, haine și păr uman atârnând deasupra intrării, împodobesc acum peștera.

Asta până când o familie din Knaresborough a decis să le fie milă de copil și de mama ei adolescentă, salvându-le din peșteră. Mama Shipton avea doar doi ani când au fost salvate. Legenda spune că era malformată, că chicotea în loc să plângă și că putea vedea în viitor. Mulți au crezut că unele dintre profețiile ei s-au adeverit.

Maica Shipton a anticipat apariția autovehiculelor.

„Căruțe de fier vor merge fără cai şi vor umple lumea de durere”, a prorocit Maica Shipton.

Cunoscuta prezicătoare a anticipat apariția telefoanelor, a radio-televiziunii și internetului, construcţia de baraje şi electricitatea, dar și apariția bărcilor, a submarinelor și a avioanelor.

„În jurul lumii gândurile oamenilor vor zbura rapid ca şi când ai clipi din ochi. Omenirea îmblânzeşte apele şi lumea se aprinde. Ce ciudat și totuși va deveni realitate. În apă, fierul va pluti la fel de ușor ca o barca de lemn. Aur mult va fi găsit în piatră şi în pământ încă necunoscut. Sub apă, oamenii vor umbla. Vor merge, vor dormi, vor vorbi. Și în aer oamenii se vor vedea. În alb și negru și chiar verde. Un om mare va veni și pleca”, a prezis Maica Shipton ,ale cărei profeții, din peşteră, ne dau fiori reci.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.