vineri, 12 aprilie, 2024

PSD și PNL vor să închidă TikTok pentru că AUR e foarte popular pe această rețea! Dar ce facem cu Facebook?!

Struțo-cămila PSD – PNL a găsit un nou dușman împotriva căruia vrea să lupte, o rețea de socializare care ar favoriza partidul lui George Simion. Poate părea penibil, dar chiar așa stau lucrurile. PSD și PNL vor să închidă TikTok pentru că AUR e foarte popular pe această rețea. Frustrați că își iau bătaie pe această rețea de socializare, cei din coaliția de guvernare le-au pus gând rău chinezilor.

Interesant este că de Facebook, unde George Simion are parte de tot felul de șicane și datorită căruia Klaus Iohannis a câștigat alegerile, cei de la PSD și PNL nu mai spun nimic.

PSD și PNL vor să închidă TikTok

Alianța de la guvernare a rezolvat toate problemele cu care se confruntă România sau cel puțin așa ar trebui să credem din moment ce s-a ajuns în situația în care s-a găsit un mare inamic cu care să lupte. Situația ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns! Liderii PSD și PNL au spus foarte clar că Tik Tok ar trebui închis, deoarece George Simion și Diana Șoșoacă ar fi favoriți.

Dar de la ca s-au luat social democrații și liberalii. Ei bine concluzia a fost trasă după un sondaj difuzat de Hotnews a arătat că AUR este foarte popular în rândul tinerilor din România. Acesta fost momentul care a declanșat reacții dure din partea struțo-cămilei PSD – PNL.

Primul care a ieșit la rampă a fost Rareș Bogdan. Acesta a transmis că TikTok este un loc liber, manipulat de Rusia și unde se încearcă destructurarea democrației europene. Mai mut, acesta a acuzat că AUR și SOS au expunere foarte mare pe TikTok și de aceea au de câștigat.

Cu alte cuvinte, liberalii sunt frustrați de faptul că ei nu reușesc să penetreze cu mesaje pe această rețea și de aceea ar trebui să i se impună interzicerea propagandei politice.

Nici social democrații nu s-au lăsat mai prejos și Lucian Romașcanu a spus clar că TikTok ar trebui să fie închis.

Mesajul transmis de liderii struțo-cămilei PSD – PNL este cel puțin penibil. Adică TikTok cam face jocul Rusiei, iar utilizatorii din România ai platformei simpatizează cu AUR în acest an electoral.

Dar cu Facebook, ce facem?!

Dacă ar fi să mergem pe linia lansată de liderii PSD și PNL, atunci, pentru echitate, ar trebui să se ceară și blocarea accesului românilor la Facebook, nu? Asta pentru că unul dintre motivele victoriei electorale ale lui Klaus Iohannis, în 2014, a fost propaganda și mobilizarea de pe Facebook.

Chiar președintele dumneavoastră se bucura atunci spunând că „împreună, am câștigat bătălia aici, pe Facebook!“.

Atunci, au existat milioane de like-uri și zeci de milioane de mesaje de susținere pentru președintele dumneavoastră, pe Facebook. 2014 fiind primul an electoral în care s-au folosit softuri pentru generat postări non-umane pentru a-l sprijini pe Klaus Iohannis.

Așadar, atunci a fost bine ca o rețea socială să fie folosită pentru a se obține un rezultat politic? Dar acum, când o altă rețea de socializare este folosită de alte partide, nu mai este bine?!

Acum, PSD și PNL vor să închidă TikTok pentru că AUR e foarte popular pe această rețea. Folosind logica struțo-cămilei, dacă nu e în favoarea noastră, atunci trebuie închis! Parcă am mai văzut undeva logica asta în trecut…

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

1 COMENTARIU

  1. Cei care au initiat si promovat aceasta idee imbecila trebuie dusi de urgenta la dermatovenerice le-a iesit prostia prin piele. Aceste apucaturi bolsevice sunt caracteristice PSD-ului si mai nou PNL-ului de cand a venit „nazi” la putere. Daca cineva indrazneste sa fie mai bun decat ei in 24 ore devine dusmanul lor suprem. Pacat, mare pacat de viitorul oamenilor si a copiilor acestora care se lasa manipulati in acest fel. Acestia sigur sub conducerea PSD-PNL in viitorul apropiat vor manca gandaci, carne la imprimanta, vor fi vaccinati de 4 ori pe an si microcipati ca si cainii. Cei tineri nu vor asta si singura lor arma cu care vor sa stareasca aceasta caracatita PSD-PNL este TikTok-ul. DACA va doriti ca Romania sa fie furata si vanduta, daca va doriti saracie si mai cronica decat este, votati aceasta hidra PSD-PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.