Raluca Moianu este pregătită să își refacă viața, la 5 ani de la moartea soțului. ,,Sunt deschisă spre a avea o relație…”

Raluca Moianu este pregătită să își refacă viața, la 5 ani de la moartea soțului. Celebra prezentatoare tv și-a pierdut partenerul din cauza unei boli necruțătoare și a trecut prin momente extrem de grele. Vedeta și-a asumat rolul de mamă singură și s-a dedicat fiicei sale, Mara. Raluca Moianu a lipsit de ceva vreme din showbiz-ul autohton și a fost o prezență discretă la evenimentele mondene. Iată ce spune fosta prezentatoare despre suferințele din plan personal, dar și despre calitățile pe care ar trebui să le aibă bărbatul din viața sa.

Raluca Moianu este pregătită să își refacă viața, la 5 ani de la moartea soțului

Raluca Moianu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de celebritate, aceasta a avut parte de multe provocări și suferințe. Prezentatoarea faimoasei emisiuni ,,Iartă-mă” și-a pierdut soțul în urmă cu 5 ani. Cei doi erau divorțați, însă în ultimele luni de viață ale lui Marius Ancuța, s-au împăcat.

Raluca Moianu și regretatul Marius Ancuța au împreună o fată, pe Mara, acum în vârstă de 18 ani. La 5 ani de la decesul fostului soț, prezentatoarea este pregătită să își refacă viața, însă nu dorește să se grăbească.

,,Eu nu caut un bărbat în mod special, am spus doar că sunt deschisă spre a avea o relație și dacă Dumnezeu vrea asta eu nu o să mă opun. Îmi doresc ca viitorul bărbat care o să fie lângă mine să fie un gentleman, mai exact să fie un bărbat educat, să am ce să comunic cu el și să rezonăm. Eu sunt iubitoare de teatru, de spectacole de balet, deci se înțelege cam cum trebuie să fie bărbatul de lângă mine.”, a declarat vedeta.

În prezent, Raluca Moianu se dedică fiicei sale, Mara, de care este tare mândră. Fosta prezentatoare se bucură din plin de viață și este o apariție discretă la evenimentele mondene. De momente grele în viața privată a avut parte și Diana Bișinicu. Artista a divorțat de soțul ei și o crește singură pe fiica sa.

Cum se înțelege vedeta cu fiica sa adolescentă

Raluca Moianu și Mara, fiica ei, au o relație foarte bună. Cele două se înțeleg de minune și postează frecvent poze pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Recent, fosta prezentatoare a dezvăluit ce planuri de viitor are fiica sa, mărturisind cum se descurcă în ipostaza de mamă singură.

„A făcut 18 ani. O puștoaică iubită. A sărbătorit cu prietenele. E un copil deosebit, pentru că e foarte puternică, e o fată care știe ce vrea. Își dorește să fie magistrat și să rămână în țară. E genul care vrea să fie ordine. (…) Nu vrea să plece. Eu sunt foarte fericită, dar sigur că, dacă ar fi vrut să plece, eu aș fi făcut orice efort ca ea să plece. Eu o susțin în tot ce își dorește. Până la urmă eu nu trăiesc viața ei, sunt alegerile ei și eu trebuie doar să-i fiu alături, să o sprijin, nu am de ce să mă amestec într-un fel. Fiica mea nu este mondenă, nu vrea să apară.”,  precizat fosta prezentatoare tv.

Raluca Moianu este pregătită să iubească din nou și să își refacă viața, la 5 ani de la decesul soțului ei. Deși a trecut prin momente extrem de grele pe plan personal, vedeta se declară o femeie împlinită alături de fiica sa. Raluca Moianu se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite