miercuri, 17 aprilie, 2024

Remediu naturist pentru a curăța intestinele de toxine. Astfel evităm multe probleme de sănătate

Există un remediu naturist, la îndemâna tuturor, numai bun pentru a curăța intestinele de toxine, care cauzează multe probleme de sănătate. Toate aceste reziduuri toxice nu fac altceva decât să ne otrăvească sângele și să ne afecteze corpul. Din fericire, faina de in este cea care poate absorbi și elimina toxinele din corp, reducând astfel și nivelul de colesterol din sânge.

Dacă vrei să previi şi să tratezi diferite boli, unul dintre cele mai importante lucruri este să-ţi cureţi intestinele de mucus, placă fecală şi paraziţi. De-a lungul anilor, intestinele noastre procesează tone de alimente şi lichide, iar pe parcursul acestui proces se acumulează reziduuri toxice şi grăsimi fecale care se depozitează pe colon şi în intestine. Iar toate acestea ne otrăvesc sângele şi afectează corpul într-un mod iremediabil.

Poți să îți dai seama că nu ai intestine suficient de curate dacă ai constipaţie frecventă, metabolism neregulat, diabet, greutate excesivă sau insuficientă, boli de rinichi şi ficat, afecţiuni ale vederii şi auzului, probleme cu tenul, părul şi unghiile, precum şi altele, de la artrită şi până la cancer. Cei drept, cu ajutorul clismelor sau a hidroterapiei de colon poţi curăţa doar o porţiune mică a colonului, cam 40-50 de centimetri. Însă, de multe ori acest lucru poate fi costisitor, necesită timp şi poate dăuna florei intestinale.

Remediu naturist pentru a curăța intestinele de toxine

Din fericire, există o metodă simplă, la îndemâna tuturor care te scapă de astfel de probleme. Consumul de 1-3 linguri de făină de in poate curăţa, în doar trei săptămâni, colonul şi intestinele de mucozităţile acumulate în ani de zile. Această metodă ajută la normalizarea rapidă a greutăţii corporale şi stimulează arderea grăsimilor. Faina de in poate absorbi şi elimina toxinele din corp, reducând nivelul de colesterol din sânge.

O cură cu făină de in este indicată în următoarele situații:

  • inflamaţia membranelor mucoase ale tractului superior respirator şi ale tractului gastrointestinal
  • gastrită, colită, ulcer la stomac şi duoden
  • boli ale tractului urinar, cistită, pielonefrită
  • greutate corporală în exces, modificări în metabolizarea grăsimilor

Pentru a scăpa de aceste probleme, timp de 3 săptămâni trebuie să consumi zilnic, în loc de micul dejun, următorul amestec:

  • Prima săptămână: 1 lingura de făină de în amestecată cu 100 ml de chefir de apă
  • A doua săptămână: 2 linguri de făină de în amestecate cu 100 ml de chefir de apă
  • A treia săptămână: 3 linguri de făină de în amestecate cu 150 ml de chefir de apă

Cel mai bine este să cumperi seminţe de in şi să le macini foarte fin. Dar nu măcina decât cantitatea necesară pentru o zi. Consumă acest amestec în loc de micul dejun. În tot acest timp trebuie să bei mai multă apă, cel puţin 2 litri pe zi. Totodată, încearcă să ai o alimentaţie uşoară, vegană şi cu pauze alimentare de cel puțin 3 ore între mese. Un astfel de remediu naturist pentru a curăța intestinele de toxine trebuie ținut doar o dată pe an.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite