duminică, 3 martie, 2024

Roxana Blagu, devastată de durere pentru că fiica sa nu mai vrea să audă de ea. ,,Relația noastră s-a distrus…”

Roxana Blagu a dezvăluit recent că este devastată de durere pentru că fiica sa nu mai vrea să audă de ea. Fosta solistă a trupei Trident trăiește o adevărată dramă după ce a divorțat de tatăl fetei sale, Oana. Aceasta a rămas în grija bărbatluui după ce a obținut custodia, iar micuța nu dorește să mai vorbească cu mama sa. Roxana Blagu este disperată și încearcă să aibă o relație bună cu fiica sa, însă fără succes. Iată ce spune fosta cântăreață despre suferințele din viața privată.

Roxana Blagu, devastată de durere pentru că fiica sa nu mai vrea să audă de ea

Roxana Blagu trăiește de ani buni o mare suferință. Celebra cântăreață din trupa Trident este respinsă de fiica sa, Oana, pe care o are din primul mariaj. Adolescenta nici nu vrea să mai audă de cea care i-a dat viață după ce vedeta a divorțat și a pierdut custodia micuței pe când aceasta avea doar 3 ani.

Roxana Blagu a mărturisit recent că a încercat din răsputeri să vorbească cu fiica ei, însă aceasta a reacționat dur și nu vrea să o mai vadă pe mama ei.

„Nu am mai vorbit cu fata. Nu am nicio relație cu ea, în curând facem mulți ani. Am nouă ani de când nu avem niciun fel de relație. Face 14 ani anul acesta. Este destul de mare. Este greu să vorbesc despre asta cu toate că după atâția ani ar trebui să mă obișnuiesc cu acest lucru. Știu ce face, știu de la școală pentru că țin legătura cu cei de acolo, țin legătura cu oamenii care o văd mai des decât mine. (…)

Am sunat-o pe Oana, am făcut tot ce mi-a stat în putință. Am sunat-o de nenumărate ori, mă blochează de fiecare dată. (…) Iubirea de mamă, orice s-ar întâmpla, orice ar fi, este acolo. Sper ca într-o zi să simtă această iubire. Nu știu dacă o să vină la mine și o să bată la ușă cândva. Nu mi-am pierdut speranța, dar în același timp sunt conștientă că, în atâția ani de zile, relația noastră s-a distrus.”, a declarat vedeta.

Roxana Blagu și-a refăcut viața alături de Andrei Badiu, actualul soț, și a adus pe lume un băiețel superb în vara anului 2020. Deși se declară o femeie împlinită alături de actualul partener de viață, fosta cântăreață regretă că nu are o relație bună cu fiica ei din prima căsnicie. De provocări pe plan personal a avut parte și Roxana Vașniuc. Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, însă în prezent radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit definitiv inima.

Ce spune fosta cântăreață despre mariajul eșuat

Roxana Blagu are un trecut amoros tumultuos. Vedeta a divorțat de primul soț cu care are o fetiță, pe Oana, acum în vârstă de 14 ani. Fosta solistă a trupei Trident s-a recăsătorit cu nimeni altul decât Andrei Badiu, fostul soț al prezentatoarei Oana Frigescu. În anul 2020, Roxana Blagu a devenit mamă pentru a doua oară, iar în prezent radiază de fericire alături de partenerul ei de viață, Andrei Badiu.

Cu toate acestea, Roxana Blagu ascunde o mare suferință. Aceasta a pierdut custodia fiicei sale imediat după divorț, iar ani buni nu a reușit să aibă o relțaie bună cu fata sa. Mai mult, adolescenta nu vrea să audă de cea care i-a dat viață și o evită ori de câte ori o întâlnește pe aceasta.

,,Au fost situații în care am privit-o de la distanță și situații în care m-am dus lângă ea și am privit-o minute în șir și am studiat-o din cap până în picioare să văd cum arată pentru că este greu pentru mine. Ea crește și eu nu îi văd pașii ăștia de creștere. Am și interacționat cu ea puțin și mi-a spus clar să o las în pace. Reacția ei nu a fost una bună, oricât am încercat eu să îi transmit și să îi spun că îmi este dor de ea și să îi spun că o iubesc.”, a mărturisit celebra cântăreață.

Roxana Blagu și-a refăcut viața după ce a divorțat de primul soț, dar regretă că fiica ei nu dorește să o mai vadă și o respinge ori de câte ori vedeta o caută. Fosta solistă a trupei Trident speră că într-o zi fiica sa o va ierta și vor avea o relație bună.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite