miercuri, 29 mai, 2024

Roxana Ionescu nu regretă că s-a retras din televiziune. Ce spune fosta ,,Mama Natură” despre soțul ei

Roxana Ionescu nu regretă că s-a retras din televiziune. Fosta asistentă tv a renunțat de câțiva ani la viața publică pentru a se dedica familiei. Vedeta are o căsnicie fericită alături de soțul ei, Tinu Vidaicu, cu care nu credea că va fi împreună după mai multe momente grele în relație. Povestea de dragoste a celor doi a fost greu încercată din cauza distanței, însă de dragul bărbatului iubit, Roxana Ionescu a renunțat la cariera în televiziune și s-a mutat din București în Timișoara. Iată ce spune fosta ,,Mama Natură” despre soțul ei și problemele din mariaj.

Roxana Ionescu nu regretă că s-a retras din televiziune

Roxana Ionescu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Fosta asistentă tv a făcut furori pe vremea când apărea la emisiunea lui Dan Negru, cel care a consacrat-o. Cunoscută de public cu numele de ,,Mama Natură”, aceasta a pus pe jar inimile multor bărbați cu ținutele sale incendiare și formele fără cusur.

De câțiva ani, Roxana Ionescu s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a reinventat pe plan profesional. Vedeta s-a căsătorit cu un prosper om de afaceri din Timișoara, Tinu Vidaicu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și își doresc să devină părinți în viitorul apropiat. Recent, soțul Roxanei Ionescu a dezvăluit prin ce provocări au trecut pentru a fi împreună cu femeia iubită. Afaceristul a mărturisit cine a făcut primul pas în relație și cum a fost cucerit de focoasa vedetă.

,,A apărut în club și s-a și supărat că na, eu eram ocupat acolo cu tot felul de chestii și mă și gândeam: «Ce naiba mi-au trimis ăștia tot felul de momeli?». Eu eram focusat pe drumul meu. A durat lupta ei în a-mi intra în grații undeva la un an, doi. Nu m-am lăsat! (…) Glumesc, mă… Da, am vrut să fiu șmecher. Glumesc, nu a fost așa, dar nici în prima seară. Ne-am tatonat puțin și până la urmă s-a semiautoinvitat cu o invitație pe care și-a făcut-o singură, a venit de Revelion și atunci am început relația, care a fost cu scântei în primii doi-trei ani, probabil și din cauza distanței.”, a declarat Tinu Vidaicu.

Soțul Roxanei Ionescu a ajuns la o frumoasă vârstă și se declară un bărbat împlinit. Acesta se ocupă de afacerile sale de succes, iar în viața privată radiază de fericire alături de femeia care i-a cucerit inima. Roxana Ionescu este și ea o prezență discretă în lumea mondenă și nu mai pozează în ipostaze îndrăznețe de când s-a retras din televiziune.

Ce spune celebra ,,Mama Natură” despre momentele grele din viața privată

Roxana Ionescu a vorbit în repetate rânduri despre încercările prin care a trecut, dar și despre sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă pentru a putea fi împreună cu bărbatul iubit. Fosta asistentă tv nu a crezut la început că relația de iubire cu Tinu Vidaicu va rezista în timp, având în vedere distanța mare dintre cei doi.

„L-am cunoscut pe Tinu și nu am dat din prima șanse. Nici nu s-a pus problema că aș vrea ceva. Dar la două luni distanță după ce ne-am cunoscut mi-am dat seama că e ceva fain. De atunci a pornit totul și a pornit cu urcușuri și coborâșuri. Cred că în orice relație se întâmplă asta, dar la noi a fost un pic mai special, pentru că distanța era destul de mare!”, a declarat aceasta.

Roxana Ionescu s-a retras din lumina refletoarelor și în prezent se dedică vieții de familie. Vedeta radiază de fericire alături de soțul ei și își dorește să devină mamă cât mai curând.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite