vineri, 29 martie, 2024

Roxana Niculae a divorțat în mare secret. Ce spune vedeta despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei sale

Roxana Niculae a divorțat în mare secret. Celebra prezentatoare de la Realitatea Tv a vorbit abia acum despre despărțirea de fostul soț, Octavian. Îndrăgita dansatoare din trupa de balet a emisiunii ,,Surprize, surprize” a dezvăluit că pandemia i-a adus multe schimbări și suferințe pe plan amoros. Iată ce spune vedeta despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei sale.

Roxana Niculae a divorțat în mare secret

Roxana Niculae este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, dar s-a remarcat și pe plan artistic, fiind ani buni dansatoare. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Prezentatoarea de la Realitatea Tv este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Puțini sunt cei care știu că Roxana Niculae a divorțat de soțul ei, Octavian, cu care se căsătorise în anul 2018. Vedeta a decis că nu mai poate forma o familie cu partenerul ei încă din perioada pandemiei.

„Da, lucrurile nu au mers atât de bine în pandemie, a fost nevoie de un reset total, și în carieră și în viața personală. Nu am reușit să găsim o traiectorie comună și am ales, de comun acord, să ne oprim din a conviețui împreună. Nu regret, relația noastră nu s-a terminat într-o notă negativă, ne-am dat seama că nu mai suntem atât de conectați. Nu ne sunăm să ne invităm la cafea, dar dacă ne vedem pe stradă ne salutăm și avem o discuție civilizată. Cred că din orice experiență înveți, chiar dacă este pozitivă sau nu.”, a declarat vedeta.

Abia acum s-a aflat că Roxana Niculae a pus punct căsniciei sale, vedeta oferind câteva detalii derpre mariajul eșuat. Aceasta a precizat că pandemia i-a adus multe suferințe, trecând printr-un divorț dureros, iar mai apoi a rămas fără loc de muncă. De momente grele pe plan personal a avut parte și prezentatoarea Dana Războiu. Aceasta nu mai păstrează legătura cu fostul soț și evită să vobrească despre eșecul în dragoste.

Ce spune vedeta despre o nouă relație de iubire în viitorul apropiat

Roxana Niculae a dezvăluit recent că nu este pregătită deocamdată să aibă un nou iubit, însă este încrezătoare că va întâlni un bărbat care să îi fie mereu alături și să o înțeleagă. Prezentatoarea a precizat ce calități ar trebui să aibă viitorul partener de viață.

„Trebuie să fie înțelegător și cald, asta este foarte important. Progamul meu este destul de plin. La ora 9 sunt în redacție și la 8 ajung acasă. În weekend lucrez materialele care se vor difuza în săptămâna următoare așa că am nevoie de un om care să înțeleagă asta. Empatia este necesară în orice relație, ca e de iubire sau prietenie, dacă n-o ai nu te poți conecta cu oamenii. Degeaba ești un om important dacă nu ai această capacitate de a empatiza.”, a mărturisit aceasta.

Roxana Niculae a trecut cu greu peste divorț, iar în prezent merge la psiholog pentru a depăși toate suferințele din fosta căsnicie. Vedeta a recunoscut că pandemia a afectat-o enorm, trecând prin momente extrem de grele.

„Cel mai greu moment a fost în pandemie când m-am trezit fără job, fără activitățile mele zilnice, fără o direcție. (…) Și toate lucrurile astea au venit la pachet și cu o despărțire. A fost greu dar, indiferent cât de greu este, poți să treci peste. Iar dacă ai nevoie de ajutor trebuie să apelezi și la psiholog. Eu am mers și continui și azi, este foarte important să primești ajutor.”, a mărturisit prezentatoarea.

Roxana Niculae s-a despărțit de soțul ei, însă evită să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei. Vedeta a divorțat în secret și dorește să păstreze discreția când vine vorba de viața privată.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite