marți, 5 decembrie, 2023

Scandal la școala din Belciugatele, din cauza unei vedete! Amalia Bellantoni nu este acceptată de părinți și de elevi – FOTO

Prima zi de școală a adus un mare scandal într-o școală din Belciugatele. Amalia Bellantoni nu este acceptată de părinți și de elevi, fiind acuzată că a ajuns cadru didactic după ce  a luat nota 5,2 la examenul de titularizare.

Amalia Bellantoni nu este acceptată de părinți și de elevi

Luni, 11 septembrie 2023, a fost scandal mare la școala din Belciugatele, unde predă Amalia Bellantoni. Părinții sunt nemulțumiți de faptul că vedeta ar fi luat notă mică la examenul de titularizare. Di nacest motiv, părinții și copiii nu vor ca aceasta să fie cadru didactic la școală. O parte dintre părinții nemulțumiți au protesteze în fața unității de învățământ, iar Amalia a sunat la poliție spunând că se simte amenințată.

„Ei sunt instigatori la școala din Belciugatele! Mă simt în pericol. Sunt aici niște persoane pe care domnul șef de post nu dorește să le identifice, nu dorește să intervină. În momentul de față, domnul șef de post se uită la noi cum sunt agresată și nimeni nu intervine. Vă rog frumos să trimiteți un echipaj de poliție!”, a spus Amalia Bellantoni.

Părinții susțin că Amalia a luat o notă foarte mică la titularizare și de aceea nu ar trebui să fie la catedră.

„Nu o vrem în școală! A luat 5,2 la examen! N-o să reziste mult aici! Cu nota asta? Dânsa nu știe să predea!”, a spus unui dintre părinții nemulțumiți.

Cine este Amalia Bellantoni

Amalia Bellantoni a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul culinar „Chefi la cuţite”. Aceasta s-a făcut rapid remarcată şi a intrat în atenţia presei. Amalia deţine alături de soţul ei, o afacere de familie.

Focoasa blondină a studiat limba franceză, încă de la vârsta de 8 ani. Apoi a urmat cursurile Şcolii Centrale de Fete, fosta Zoia Kosmodemianskaia. Atrasă mereu de studiul limbilor străine, tânăra a terminat Facultatea de Limbi Străine în cadrul Universităţii Bucureşti. Cât timp a fost studentă, a fost totodată şi suplinitor de limba franceză şi germană.

Amalia este licențiată ca traducător juridic legalizat în limba germană, franceză, italiană şi cunoaşte la nivel avansat engleză, spaniolă şi portugheză.

Blondina a fost în trecut stewardesă la două companii aeriene renumite: Alitalia şi Tarom. Astfel, a avut ocazia de a călători şi a descoperi noi culturi. După ce a terminat facultatea, Amalia a fost îndrăgostită de cultura Italiei şi s-a angajat la compania aeriană italiană.

Amalia își dorea o carieră în aviaţie, însă a ales dragostea în detrimentul carierei. Blondina și-a cunsocut soțul în tren, pe vremea când era în Republica Moldova. Cei do iau fost prieteni peste 10 ani, după care s-a căsătorit. Amalia şi Domenico Bellantoni au doi copii.

Acum, vedeta este în mijlocul unui mega-scandal. Amalia Bellantoni nu este acceptată de părinți și de elevi pe motiv că a obținut nota mică la examenul de titularizare.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.