luni, 13 mai, 2024

Și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame! L-a „hrănit” doar cu lumina soarelui!

Maxim Lyutyi, un influencer rus în vârstă de 44 de ani, este acuzat că și-a lăsat fiul în vârstă de de o lună să moară de foame. După un an de la această tragică întâmplare, individul și-a modificat declarația inițială și a recunoscut comiterea faptelor.

Și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame!

Maxim, originar din Krasnodar, risca să petreacă până la 8 ani de închisoare în urma acuzațiilor. Acesta l-a expus pe micuțul Kosmos, fiul său de doar o lună, unor condiții de trai cumplite, stropindu-l cu apă rece, în încercarea de a-l face imun la pneumonie. Însă acest lucru a dus, de fapt, la îmbolnăvirea fiului sau. Mai mult, a neglijat hrana bebelușului, susținând că preferă să-l lase să se hrănească cu „lumina soarelui, nu cu mâncare”.

În fața autorităților, acesta a declarat că respinge tratamentele medicale convenționale, nu are încredere în medici și chiar a susținut mândru că nașterea bebelușului s-a produs acasă, fără intervenția vreunui specialist.

Lyutyi și-a recunoscut recent vinovăția, chiar înainte ca sentința să fie pronunțată. În trecut, el a încercat să o acuze pe mama copilului, Oxana Mironova, în vârstă de 34 de ani, sugerând că dieta ei vegană a condus la anemie și, astfel, nu și-a putut hrăni corespunzător fiul. În schimb, femeia, care se presupune că a născut acasă, a fost condamnată la o pedeapsă neprivativă de libertate de doi ani de muncă în folosul comunității.

Autoritățile au declarat că cuplul „a încercat să-l adapteze pe bebeluș la consumul de prana, o dietă în care oamenii renunță la alimente și apă pentru perioade lungi, și se hrănesc cu energia solară”. De asemenea, a fost dezvăluit în fața judecătorilor că tatăl a dorit să experimenteze pe copil pentru a-l face „un Superman”.

Bărbatul avea peste 60.000 de urmăritori pe Instagram

Maxim a fost acuzat că i-a interzis partenerei sale să își hrănească copilul. Tragicul eveniment s-a petrecut în martie 2023, când bebelușul a fost adus la spital în stare critică și a decedat. La momentul internării, avea doar un kilogram și jumătate, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Deși în postările sale promovează un stil de viață bazat pe alimente crude, s-a constatat că Lyutyi consumă de fapt carne și paste, încălcându-și propriile predici. Acest lucru a fost descoperit în perioada detenției sale într-o închisoare rusă, unde a stat pentru mai mult de un an de la decesul copilului său.

Lyutyi avea peste 60.000 de urmăritori pe Instagram și preda, de asemenea, un curs denumit „The Living Man”, învățându-și elevii cum să abordeze stilul său de viață. Mama Mironovei era împotriva relației dintre fiica ei și Lyutyi, acuzându-l că ar conduce o „sectă”.

„I-am spus că Maxim era nebun, dar nu m-a ascultat”, a declarat aceasta despre bărbatul care și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. Un alt membru al familiei își amintește că îi era frică de Lyutyi, numindu-l un „fanatic radical al alimentației”. Dar până în momentul în care a fost închis, el și-a abandonat stilul de viață și a început să mânance.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.