joi, 23 mai, 2024

Sorin Ovidiu Vîntu vorbește despre Al Treilea Război Mondial: „O să apară un alt focar!”

Sorin Ovidiu Vîntu vorbește despre Al Treilea Război Mondial în condițiile conflictului armat din Orientul Mijlociu. Omul de afaceri a făcut aprecieri în legătură cu efectele pe care le are atacarea Israeului de către militanții Hamas și riposta israeliană asupra populației civile din regiune. Sorin Opvidiu Vîntu este de părere că premierul israelian Benjamin Netanyahu a ordonat un adevărat masacru asupra populației civile palestiniene din Gaza.

Sorin Ovidiu Vîntu vorbește despre Al Treilea Război Mondial

Sorin Ovidiu Vîntu precizează că, în ultima perioadă, a fost asaltat de mesaje legate despre izbucnirea unui eventual război mondial. Acesta vine să-i liniștească pe români și a dat asigurări că nu va izbucni niciun conflict mondial, ci vor exista focare regionale.

„Multă lumea mi-a dat mesaje speriată de un eventual Război Mondial. Nu va fi niciun Război Mondial, va fi localizat în zona Orientului Mijlociu. Războiul din Ucraina e localizat în Ucraina, iar Războiul din Orientul Mijlociu va fi localizat în Orientul Mijlociu, până va apărea un alt focar Coreea de Nord – Coreea de Sud. Americanii nu vor putea face față, deja sunt încărcați până în gât. O armată de imbecili, ăia din spate, marii miliardari ai lumii, niște cretini îmbogățiți, folosesc niște paiațe în față. America și-a pierdut supremația globală. Americanii nu mai pot face ce doresc în lumea asta”, a spus Sorin Ovidiu Vântu.

Omul de afaceri este de părere că problema dintre palestinienii din Fâșia Gaza și israelieni este vina politicienilor, pe care îi cataloghează ca fiind niște „animale“.

„Ambele popoare au dreptul să existe pe acea suprafață de pământ. Din nefericire între cele două popoare există o ură de nedescris. Ce vedem noi pe data de 7 octombrie, este un episod din spirala cruzimii dintre cele două națiuni. O cruzime fără seamă, niște bestii inimaginabile să vezi că mor bătrâni, mor bebeluși. Neoamenii fac asta, nici măcar animalele nu fac asta! Să le spunem acestor indivizi animale e puțin zis. După această noapte intervine politicul, bineînțeles! O stare de revoltă generalizată în Israel și în alte părți ale lumii, inclusiv eu am fost revoltat“, a menționat omul de afaceri.

Sorin Ovidiu Vîntu: „Benjamin Netanyahu este ca orice om politic imbecil!“

Sorin Ovidiu Vîntu lansează acuzații grave la adresa premierului israelian Benjamin Netanyahu.

„Domnul Benjamin Netanyahu ca orice om politic imbecil din lumea asta dă ordin să înceapă bombardarea Gazei, cu civili, cu bătrâni, cu femei, cu copii, cu spitale, cu școli, cu grădinițe, cu orice. Reacția acestui nenorocit este inimaginabilă. De ce a avut această reacție? Ca să își păstreze popularitatea pentru următoarele alegeri. Un tip la fel de imbecil la fel ca majoritatea politicienilor lumii. Merge pe principiul, în fine, nu vreau, era o poantă tâmpită: Cum se face cezariana la canibali? Se mănâncă femeia din jurul copilului. Cam așa procedează domnul Benjamin Netanyahu, omoară toți palestinienii ca să ajungă la Hamas. Este inadmisibil!”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu, pe Facebook.

Omul de afaceri consideră că revolta musulmanilor din întreaga lume este justificată și spune că de vină pentru ea este premierul israelian care nu îi poate apăra pe evreii ce în ultima perioadă au fost vânați de susținătorii Palestinei.

”Revolta musulmană din toate țările lumii este explicabilă și justificată. Iată încă un efect creat de acest imbecil: toți evreii de pe fața pământului sunt vânați de musulmani azi. Îi poate apăra imbecilul astă? Nu îi poate apăra!”, a mai spus Sorin Ovidiu Vîntu, care vorbește și despre Al Treilea Război Mondial.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.