vineri, 14 iunie, 2024

SRI va intra cu bocancii în campania electorală! Avertisment dur pentru AUR

Până acum, băieții cu ochii albaștri au mai fost ținuți, cât de cât, în lesă de către Eduard Hellvig, însă după demisia acestuia, mai mulți generali de acolo care vizează postul de mare șef s-au umflat în pepeni și au spus clar că SRI va intra cu bocancii în campania electorală.

Unul dintre acești generali SRI este Anton Rog, cel care a transmis clar că va închide site-urile care vor avea tupeul să prezinte anumite informații care ar putea influența decizia populației la vot. Scuza găsită este una foarte simplă și care nu poate fi demontată nici măcar în instanță. Se ia mandat pe siguranță națională și, gata, ți-a închis site-ul dacă nu le placi băieților cu ochii albaștri.

SRI va intra cu bocancii în campania electorală!

Generalul de brigadă Anton Rog, care este și director al Centrului National Cyberint, a spus cu subiect și predicat că Serviciul se va implica în campania electorală ce va avea loc anul viitor. Într-o discuție online, generalul SRI a transmis, în legătură cu AUR, partidul care a cunoscut cea mai mare creștere în sondaje în ultimele luni și care amenință serios Coaliția de guvernare PSD – PNL, că s-ar fi folosit de social media în 2020, printr-o agenție aparent necunoscută din Iași, și că astfel de mișcări vor fi interzise anul viitor.

Cu alte cuvinte nu poți să transmiți niciun mesaj pe un site sau pe vreo rețea de socializare deoarece imediat vin băieții cu ochii albaștri și te închid pe motiv de siguranță națională, sanchi!

Generalul Anton Rog a vorbit despre Legea 51/91 privind securitatea națională, unde se face referire la acțiuni hibride, dezinformare care schimbă ordinea constituțională. Astfel, Serviciului îi va fi foarte simplu să închidă orice formă de desiminare a unei informații, să zicem despre vreun candidat aflat sub umbrela SRI, pe care ei automat o vor considera „acțiune hibridă sau o dezinformare“. Altfel spus, orice site, pagină de Facebook sau grup de pe rețeaua de socializare, va cuteza să transmită o informație, cât se poate de reală și de corectă, despre cine este sub oblăduirea băieșilor cu ochii albaștri, se va trezi cu închiderea șandramalei.

SRI va închide site-urilor!

Generalul SRI a spus cu subiect și predicat că oricine îi va supăra se va alege cu site-ul închis.

„Contracarăm campania în online. Dacă discutăm de o agenție de informații sau site-uri le punem jos, le închidem cu ajutorul ANCOM, al Directorarutului Național de Securitate Cibernetică“, a spus generalul Rog.

Dar acțiunea băieților cu ochi albaștri nu se va opri aici. Tot generalul SRI a menționat că, pe lângă închiderea site-ului, va continua vânătoarea de vrăjitoare și dacă se va ști cui îi aparține site-ul – și e clar că se știe cui aparține – se va continua acțiunea luându-se mandat de securitate națională semnat de director, avizat de procuror, semnat de procurorul general, aprobat de un judecător și acele persoane vor fi băgate la pârnaie.

Ne întoarcem încet, încet în comunism, iar niciunul dintre liderii politici din România nu au părut deranjați de faptul că SRI va intra cu bocancii în campania electorală. Oare de ce?!

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite