miercuri, 29 mai, 2024

Tatăl Alexiei, fata cu mâinile replantate, și-a vândut averea pentru recuperarea fetei. „Fizioterapia costă cam 900 lei pe zi“

Tatăl Alexiei, fata cu mâinile replantate, și-a vândut averea pentru recuperarea fetei. Ședințele de fizioterapie sunt foarte scumpe, iar pentru a face rost de bani, tatăl fetei muncește în Anglia, unde se ocupă de electronică auto. Fata face un apel la cei cu inima mare dacă o pot ajuta financiar pentru a putea continua ședințele de fizioterapie.

Tatăl Alexiei, fata cu mâinile replantate, și-a vândut averea pentru recuperarea fetei

Alexia Tudose, în vârstă 15 ani, are mare nevoie de bani pentru ședințele de fizioterapie la ambele mâini. Tatăl fetiței, Florin Tudose, spune că din cauza costurilor foarte mari pentru ședințele de fizioterapie nu reușește să producă atât de mulți bani și că a vândut rulota și mașinile pe care le avea.

„O ședință de recuperare a fiicei mele costă cam 150 de lei pe oră, la o clinica privată, mergem în trei locuri diferite, ea face câte 4-6 ore de fizioterapie, zilnic. Ar costa cam 900 lei pe zi, dar la două ore suntem taxați doar una. Însă tot sunt de plată cam 500 de lei zilnic. Nu prea mai avem bani, am vândut cam tot, și mașinile pe care le aveam, am vândut și rulota. Am mai primit ceva și din donații, s-au mai strâns, dar tot mai avem nevoie de bani pentru tratamentul ei”, a spus Florin Tudose.

Tatăl Alexiei susține că trebuie să plece din nou la muncă în Angli, pentru a face mai mulți bani, cu care să-și poată ajuta fiica.

„Trebuie să plec în Anglia. Acolo mă ocup de electronică auto. Ar fi trebuit ca în ianuarie 2023 să ne mutăm cu toții în Anglia, dar s-a întâmplat accidentul și am fost blocați”, a menționat tatăl fetei.

Alexia vrea să dea la Conservator

Alexia Tudose speră că oamenii cu suflet mare o vor ajuta să se recupereze, contul unde se pot face donații fiind RO58BTRLRONCRT0633030701.

„Ne-ar ajuta foarte mult și un ajutor financiar. Operațiile nu costă, voi mai avea peste câteva luni o nouă intervenție chirurgicală, când mi se vor scoate tijele de la mâna stângă, puse pentru a se suda oasele, dar costă mult tratamentele. Am început să mișc mâna stângă și degetele, pe dreapta o folosesc chiar bine, pot să beau o cană cu apă. Deși e mai greu, mă descurc. Pot să scriu, deși încă mai urât”, a spus Alexia Tudose.

Tânăra, care recent și-a lansat videoclipul la piesa „Gândul“, și care a adunat, deja, pe Youtube, în doar câteva zile, peste 12.000 de vizualizări, își dorește să urmeze studii muzicale.

„Aș vrea să dau la Conservator, dar mai e până atunci. Mai am doi ani de liceu, mai întâi să iau Bacalaureatul și apoi om mai vedea”, a menționat Alexia.

Fata și-ar dori să participe la concursurile muzicale, un prim pas pentru ea fiind „Vocea României“.

„De când eram mică, am vrut să merg la «Vocea României», dar nu am avut curajul, m-am temut că încă nu sunt foarte pregătită. Voi participa, cândva, nu mă las. În această perioadă pregătesc repertoriul, materialul muzical, am înregistrat deja câteva piese, sper să încep și concertele, aș mai face rost de bani și pentru fizioterapie. Dacă cineva vrea să mă invite la un eveniment muzical, cu mare drag vin să cânt”, a mai spus Alexia.

Tatăl Alexiei, fata cu mâinile replantate, și-a vândut averea pentru recuperarea fetei deoarece ședințele de fizioterapie sunt foarte scumpe, iar pentru a face rost de bani, tatăl fetei muncește în Anglia, unde se ocupă de electronică auto.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite