luni, 15 aprilie, 2024

Tesla Motors organizează la București recrutări de personal calificat în zona de service și vânzări auto

Pe 13 decembrie 2022, Tesla Motors organizează la București evenimentul Batch Days prin care încearcă să recruteze personal calificat în zona de service și vânzări auto.

Producătorul american de mașini electrice Tesla Motors are în plan extinderea serviciilor oferite clienților români.

Tesla recrutează personal calificat

În luna august, Tesla anunța că are nevoie de un director de service care va fi responsabil cu „furnizarea unei experiențe de servicii excepționale clienților noștri, dezvoltarea membrilor echipei, gestionarea operațiunilor de zi cu zi și asigurarea că Tesla Service îndeplinește nevoile clienților noștri, precum și ale angajaților noștri”.

Un alt post disponibil în vară era cel de consilier vânzări. Conform celor de la Tesla, candidatul ideal trebuie să fie un „ambasador care se asigură că potențialii clienți beneficiază de o experiență interesantă, captivantă și perfectă pe toată durata «călătoriei»”. În plus, consilierul ar trebui să construiască relații de durată cu clienții și să aibă „o hotărâre necruțătoare de a reuși”.

Cel de-al treilea post scos la concurs de Tesla în august a fost cel de coordonator al operațiunilor care să asigure livrarea fără probleme a vehiculelor către noii proprietari.

Ei bine, în ultima lună a acestui an, mai exact pe 13 decembrie, la București va avea loc o „Zi a Candidaților” sau „Batch Day” – care înseamnă o provocare la productivitate maximă timp de o zi. Cei implicați ar trebui să dedice o zi de muncă unui singur țel, eliminând toate distragerile, astfel încât să poată profita la maximum de acest timp în beneficiul productivității.

Evenimentul de recrutare va avea loc pe 13 decembrie

Practic, pe 13 decembrie, între orele 16.00 la 19.00, va avea loc la București o recrutare de personal prin care doritorii de a lucra la compania americană vor avea ocazia să se întâlnească cu echipa locală Tesla, să afle detalii despre posturile disponibile și să fie intervievați la fața locului.

În cadrul acestui eveniment, Tesla Motors dorește să găsească persoane potrivite pentru rolurile de director de service, tehnician service mobil, consilier piese de schimb, specialist operațiuni și expert vânzări.

Conform Tesla Motors, „solicitanții calificați vor fi luați în considerare pentru angajare indiferent de rasă, culoare, religie, sex, orientare sexuală, vârstă, naționalitate, dizabilitate, statut, identitate de gen sau orice alt factor protejat de legile federale, statale sau locale aplicabile”.

Fără a dezvălui locul în care se va desfășura în București campania de recrutare, cei de la Tesla solicită doritorilor să trimită un CV în limba engleză urmând ca doar cei selectați de echipa de recrutare să primească o invitație cu mai multe detalii.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.