Theo Rose s-a postat fără rețineri cu burtica de gravidă pe rețelele de socializare. Artista a stârnit multe reacții după ce s-a filmat într-o ipostază inedită

Theo Rose s-a postat fără rețineri cu burtica de gravidă pe rețelele de socializare. Cântăreața va naște în doar câteva săptămâni și așteaptă cu nerăbdare să își țină băiețelul în brațe. Recent, Theo Rose a dorit să împărtășească cu fanii un moment emoționant, însă părerile internauților au fost împărțite. Artista a declanșat multe reacții după ce s-a filmat într-o ipostază inedită.

Theo Rose s-a postat fără rețineri cu burtica de gravidă pe rețelele de socializare

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, cântăreața radiază de fericire și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă pentru prima oară.

Theo Rose și Anghel Damian vor fi părinți în curând și se bucură din plin de viața de familie. Recent, artista a dorit să împărtășească cu fanii ei din mediul online un moment emoționant și s-a filmat cu burtica de gravidă la vedere, fiind vizibile mișcările bebelușului în pântecul ei. Vedeta a postat și un mesaj în dreptul filmulețului.

„Vă salută Sasha”, a scris Theo Rose.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista, la doar câteva săptămâni înainte de a naște

Theo Rose va aduce pe lume un copil peste câteva sptămâni, însă a primit o veste tristă din partea medicilor. Deși cântăreața își dorește să nască pe cale naturală, acest fapt nu este recomandat deoarece bebelușul este mare, iar cordonul ombilical se află în jurul gâtului. Medicii i-au recomandat artistei operația de cezariană, însă Theo Rose nu a luat deocamdată o decizie.

„Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană având în vedere că am un copil destul de mare. Are 3 kilograme, ideea e că e foarte osos, mi s-a explicat, problema e că e copilul lung, e gras. Este cu capul în jos, pregătit! Există și teama de naștere, de durere și în cazul nașterii naturale, și în cazul operației de cezariană, doar că sunt împăcată cu gândul că e absolut firesc să trec prin asta, dar că toate o să-mi treacă când o să-mi văd copilul.

Am emoții acum și după naștere cum o să mă descurc cu bebelușul. E o prezență nouă, dar permanentă. Abia l-am așteptat. (…) Are și cordonul în jurul gâtului, eu îmi doresc să încerc, dar dacă doamna doctor ne recomandă să facem cezariană, o să facem, ca să nu punem pe nimeni în pericol.” , a explicat Theo Rose.

Theo Rose și-a surprins recent fanii cu un filmuleț în care sunt vizibile mișcările bebelușului în pântecul ei. Artista va naște în curând și așteaptă cu nerăbdare să își țină băiețelul în brațe. Artista formează un cuplu cu Anghel Damian, iar în curând se vor bucura din plin de rolul de părinți. Theo Rose radiază de fericire și se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional.

Pe aceeași temă

Cele mai citite