duminică, 21 iulie, 2024

Theo Rose și Anghel Damian nu se grăbesc să se căsătorească

Theo Rose a oferit prima reacție, după ce iubitul său a declarat că nu vrea să facă pasul cel mare alături de ea, deși urmează să devină părinți.

Theo Rose și iubitul ei formează un cuplu de nici un an, însă se pregătesc să devină părinți. Artista este însărcinată cu primul său copil și ar urma să nască la sfârșitul lunii iunie. După ce partenerul său a declarat că nu-și dorește să se căsătorească, cântăreața a reacționat.

Ce spune Theo Rose despre o posibilă căsătorie

Deși spun că se iubesc la nebunie, Theo și iubitul său nu par hotărâți să facă pasul cel mare.

Mai mult, regizorul susține că nunta nu este un eveniment atât de important, ba chiar poate fi stresant și deloc distractiv „Mie nu mi se par nunțile ceva extraordinar. În general nu te distrezi la nunți”, a spus Anghel Damian, în cadrul podcast.

În cadrul unei emisiuni, întrebată dacă va face nuntă înainte să nască, Theo Rose nu s-a arătat prea entuziasmată. „ În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Nu am vorbit serios cu el despre asta. În principiu m-am gândit și la cununia civilă, să fie totul gata, când apare copilul să fie pe numele lui”.

Mai mult, artista a mărturisit că nu simte presiune din partea familiei, cu privire la nuntă, în condițiile în care este deja însărcinată, dar a recunoscut că s-a gândit să se căsătorească înainte de venirea pe lume a fiului lor.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-au văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie… Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a mai spus Theo Rose.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite