marți, 28 mai, 2024

Tratamente pentru căderea părului făcute acasă. Cele mai bune remedii pentru a scăpa de disconfort

Pentru a reuși să te bucuri de podoaba ta capilară este indicat să folosești tratamente pentru căderea părului făcute acasă. Din păcate, căderea părului este o problemă comună în rândul femeilor de toate vârstele. Adesea este nevoie de o cantitate uriașă de efort, timp și bani pentru a o combate. Pentru a vă ajuta să abordați această problemă, am selectat cele mai bune măști pentru căderea părului.

Înainte de a începe să luați produse pentru căderea părului sau să folosiți o mască sau o loțiune pentru păr, trebuie să știți care este cauza căderii părului. Există o serie de factori care pot contribui la căderea părului la femei. Una dintre cele mai evidente cauze este căderea părului cauzată de stres sau anxietate. De asemenea, pierderea părului se poate datora unui dezechilibru hormonal, în timpul pubertății, sarcinii sau după naștere. Căderea părului poate fi cauzată, de asemenea, de deficiența de vitamine, care este un factor comun.

Tratamente pentru căderea părului făcute acasă. Măști pe care le poți face la domiciliu

Dacă nu sunteți stresată sau îngrijorată de nivelul hormonilor, puteți apela la ajutorul unui profesionist. Mergeți la un dermatolog sau la un tricolog. Medicul dumneavoastră vă poate sfătui cu privire la un regim de îngrijire a părului adecvat și va fi mai probabil să identifice rădăcina problemei.

Cu toate acestea, cu cât începeți mai repede să vă ocupați de căderea părului, cu atât mai mari sunt șansele de succes. Pe lângă un șampon și un balsam de bună calitate, puteți folosi acasă, în acest scop, o mască specializată împotriva pierderii părului.

Amestecați sucul de ceapă împreună cu miere lichidă, ulei de brusture și gălbenuș de ou pentru a crea un remediu eficient pentru a încetini căderea părului. Amestecul trebuie frecat ușor pe scalp, apoi se face o compresă similară din polietilenă și un prosop, lăsând masca timp de 40 de minute. Nu uitați să vă spălați bine părul cu șampon după aceea, altfel aroma puternică de ceapă se va lipi de dumneavoastră.

Remediu cu muștar și ulei de brusture pentru a scăpa de deranj. Cât timp trebuie ținută masca pe scalp

Problema căderii părului este tratată în mod tradițional cu ulei de brusture. Este deosebit de util ca produs de bază și în amestec cu alte ingrediente. Gălbenușuri de ou, coniac sau piper, de exemplu. Dar puteți folosi și uleiul încălzit singur.

O mască de muștar este destul de eficientă. Se amestecă o lingură de muștar uscat, două linguri de ceai negru infuzat și 1 gălbenuș de ou. Amestecul rezultat trebuie frecat bine pe scalp, iar restul poate fi aplicat pe păr. Mențineți masca timp de 20-30 de minute, apoi clătiți bine cu apă caldă.

O mască de henna incoloră face parte din cele mai eficiente tratamente pentru căderea părului făcute acasă. Aceasta este excelentă pentru hrănirea foliculilor de păr și a părului deteriorat. Dacă henna vi se potrivește, firele dvs. vor deveni mai puternice și mai voluminoase. Henna incoloră este, de asemenea, eficientă în combaterea părului prea gras. Pentru a face masca, diluați pudra de henna cu apă caldă și aduceți-o la consistența unei smântâni. Țineți masca pe față timp de cel puțin o oră.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite