duminică, 3 decembrie, 2023

Trei doctorițe s-au bătut la Spitalul Județean Oradea! Cum a reacționat șeful de secție care era de față

Trei doctorițe s-au bătut la Spitalul Județean Oradea. Acestea erau rezidente la secția Infecțioase și s-au bătut chiar de față cu șeful lor, care a intervenit să le despartă.

Trei doctorițe s-au bătut la Spitalul Județean Oradea!

Trei doctorițe rezidente la Secția Infecțioase II, din cadrul Spitalului Județean de la Oradea, s-au luat la bătaie chiar de față cu șeful lor. Totul a pornit de la o postare pe grupul comun de WhatsApp al medicilor din spital.

„S-au certat, de față cu medicul șef de secție, au țipat una la alta, pe urmă au început să se lovească. S-a ajuns la păruială, până au intervenit medicii de pe secție”, a povestit un martor.

Managerul Spitalului Județean din Oradea, dr. Gheorghe Carp, a declarat că cele trei doctorițe au fost convocate la discuții joi, 26 octombrie.

„Una dintre rezidentele implicate este originară din Oltenia, una este din Maramureş, iar una e bihoreancă, din Băiţa, de lângă Nucet. Din câte am înțeles de la șeful de secție incidentul a pornit de la un mesaj trimis de una dintre ele pe grup, iar celelalte două au reacţionat cu agresivitate. S-a ajuns la păruială, până au intervenit medicii de pe secție. Le-am chemat la mine mâine dimineață și vom lua măsuri”, a precizat dr. Gheorghe Carp.

Dr. Andrei Csep, șeful secției, a recunoscut că a avut loc incidentul și a spus că va propune mutarea uneia dintre doctorițe la altă secție.

„Au ridicat tonul una la alta. Scandalul a pornit de la un mesaj. Pe urmă, s-au luat de păr, moment în care am intervenit și le-am despărțit. Pe urmă, am anunțat conducerea și urmează să se ia măsuri”, a declarat dr. Andrei Cse, șeful Secției de Infecțioase II.

O doctoriță i-a rupt nasul unui pacient

Într-un alt caz, ce a avut loc la un cabinet medical din localitatea Bulgăruş, din judeţul Timiş, o doctoriță și-a bătut pacientul și i-a rupt nasul.

Un bărbat de 66 de ani din satul Bulgăruș a mers la dispensarul din localitate împreună cu o prietenă, pentru a-i cere medicului din localitate informații despre serviciile medicale decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Bătrânul a intrat în cabinet și a început să discute cu doctorița, o femeie în vârstă de 39 de ani.

Deoarece nu primea răspunsurile cerute, pacientul a insistat cu întrebările legate de serviciile decontate de Casa de Asigurari de Sanatate. Acest lucru a iritat-o însă pe doctoriță, care a început să urle la pacient să iasă din cabinet, apoi a început să-l lovească atât de rău că i-a rupt bătrânului nasul.

Prietena cu care bătrânul venise la dispensarul din Bulgăruș a sunat, înspăimântată, la 112. Polițiștii au ajuns la dispensar și au început o anchetă. Până la urmă, doctorița a recunoscut că s-a enervat și l-a lovit pe pacient.

Poliţiştii din Timiş au întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe pe numele medicului din satul Bulgăruş, judeţul Timiş, pentru lovire și alte violențe.

În cazul celor trei doctorițe s-au bătut la Spitalul Județean Oradea, managerul Spitalului Județean din Oradea, dr. Gheorghe Carp, a declarat că le-a fost convocate la discuții joi, 26 octombrie 2023.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.