vineri, 19 iulie, 2024

Tzancă Uraganu, criticat de fani după ce a comentat cazul Danei Roba. Ce a spus manelistul despre violența în familie

Tzancă Uraganu a fost recent criticat de fani după ce a comentat cazul Danei Roba. Deși intenția cântărețului a fost una pozitivă, mesajul postat pe rețelele de socializare i-a revoltat pe internauți. Tragedia prin care a trecut Dana Roba a șocat o țară întreagă. Femeia a fost bătută cu un ciocan de către soțul ei și a fost la un  pas să își piardă viața. Tzancă Uraganu a comentat și el nefericitul eveniment, însă a declanșat un val de reacții în mediul online. Iată ce a spus manelistul despre violența în familie.

Tzancă Uraganu, criticat de fani după ce a comentat cazul Danei Roba

Tzancă Uraganu este cunoscut de publicul autohton pentru sinceritatea sa și stilul direct. Recent, manelistul a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a comentat cazul Danei Roba. Artistul a precizat că un bun prieten de-al său a fost condamnat la 20 de ani de închisoare după ce și-a agresat soția, dar într-o formă ușoară – după cum declară manelistul – și s-a întrebat ce pedeapsă ar merita soțul Danei Roba, care a bătut-o pe mama copiilor săi până a adus-o în pragul morții. Deși intenția lui Tzancă Uraganu a fost una pozitivă, internauții au fost revoltați de mesajul său și de exemplul oferit.

„Dacă Dan Drăghici, coleg de-al nostru al lăutarilor, și-a tăiat soția… i-a aplicat câteva tăieturi care nu i-au pus viața in pericol deloc !!! Iar instanța din Anglia l-a pedepsit cu 20 de ani!!!! Oare acest om care a făcut acest masacru cu biata femeie, cât merităăă ??? ACUM SĂ VEDEM ROMÂNIA!!!”, a scris manelistul pe Facebook.

Cum au reacționat fanii manelistului

Fanii lui Tzancă Uraganu l-au sancționat pe acesta pentru că a lăsat de înțeles prin mesajul său că violența domestică nu reprezintă în toate cazurile un motiv de pedeapsă. Deși manelistul a fost bine intenționat, dorind să spună că soțul Danei Roba merită o pedeapsă cruntă, anumite idei ale sale au fost interpretate de fanii lui, după ce acesta a comparat cazul Danei Roba cu un alt caz de agresiune în familie.

,,Niște lovituri de cuțit ti se pare puțin? Ambii merită drastic pedepsiți. Problema e că în România legea este extrem de blândă pentru faptele cu violență.” // „Andrei Velcu, dacă ar fi o soră de-ale tale în cazul acelei femei, ai mai afișa aceste cuvinte și exprimări… câteva înțepături nu reprezintă un pericol?” // „Tzancă, te apreciez mult, dar mai bine taci din gură, i-a aplicat câteva tăieturi care nu i-au pus viața în pericol? Câteva vreo 15 adică! Tu vorbești serios?”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Cazul Danei Roba a șocat o țară întreagă. Aceasta a primit șanse minime de supraviețuire din partea medicilor, însă femeia a luptat să trăiască. Recent, vedetta a oferit primele declarații de pe patul de spital, după ce a ieșit din comă. Dana Roba a mărturisit că soțul ei și-a premeditat fapta, imediat după ce a aflat că partenera sa dorește să divorțeze.

„Nu vreau să mă întâlnesc cu el și consider că legea își va face treaba așa cum trebuie, pentru că nu meritam să fiu bătută! Nu l-am înșelat niciodată, nu am avut pe altcineva! Nu înțeleg de ce m-a bătut în halul asta!(…)

El a premeditat asta de duminică seara, pentru că eu nu aveam ciocanul ăla în casă, cu care el m-a bătut! În momentul când mă bătea, țin minte clar că îi spuneam „Daniel, să știi ca tu nu dai în mine! Tu dai în Hristos! Tu dai în copilul lui Iisus și o să-ți pară rău pentru toate loviturile pe care mi le dai!” Și atunci se enerva și mai tare și mă lovea și mai tare! Mă călca cu picioarele pe față și mi-a zis: „Îți garantez că mori! O să mori!”, a declarat Dana Roba.

Tzancă Uraganu a postat un mesaj pe rețelele de socializare în legătură cu tragicul caz al Danei Roba, însă exprimarea nefericită și câteva exemple nepotrivite despre violența domestică au declanșat revolta internauților. Manelistul a fost criticat de fani pentru comentariile sale privind situația Danei Roba, bătută de soț cu un ciocan.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite