vineri, 14 iunie, 2024

Ultimele cuvinte ale lui Stephan Pelger, înainte de a se sinucide. Faimosul designer trăia de mulți ani o adevărată dramă

Ultimele cuvinte ale lui Stephan Pelger, înainte de a sinucide, au prevestit tragedia ce avea să se întâmple. Creatorul de modă și-a luat viața la doar 43 de ani. Acesta se confrunta cu mai multe probleme de natură emoțională, una dintre ele fiind depresia. Stephan Pelger a vorbit în repetate rânduri despre viața sa grea și copilăria dureroasă, tatăl său adoptiv fiind singurul care i-a fost alături. După decesul părintelui, creatorul de modă s-a adâncit și mai tare în depresie. Puțini sunt cei care știu că faimosul designer trăia de mulți ani o adevărată dramă.

Ultimele cuvinte ale lui Stephan Pelger, înainte de a se sinucide

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai apreciați desgineri din România. Acesta a luat o decizie neașteptată la doar 43 de ani. Creatorul de modă a fost găsit decedat pe data de 8 iunie 2023, în propria locuință. Stephan Pelger s-a sinucis, lăsând în lumea modei un imens gol. Până la tragedie, designerul a dat semne că ceva nu este în reuglă cu viața sa. Ultimele cuvinte ale acestuia au prevestit ce avea să se întâmple.

Cu doar două zile înainte de moartea lui Stephan Pelger, de ziua de naștere a regretatului său tată, designerul a postat pe Instagram un mesaj prin care își exprima dorul pe care îl simțea față de tatăl său adoptiv, decedat în anul 2019.

„La mulți ani, Tatan! Ne este dor de tine, îmi este foarte dor de tine. Odihnește-te”, a fost mesajul pe care Stephan Pelger l-a postat în mediul online.

Conform autorităților, designerul Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în propria sa locuință de către un vecin, care a anunțat Poliția.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. Bărbat, 43 de ani, găsit spânzurat de către un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoana publică-designer de modă.”, au fost informațiile transmise de oamenii legii.

Ce suferințe ascundea celebrul designer

Stephan Pelger a mărturisit de mai multe ori că se confruntă cu o depresie severă și că nu poate dormi fără să ia pastile. Creatorul de modă a fost marcat de un eveniment crunt din viața sa, când a fost bătut cu bestialitate în anul 2018, la Cannes. Mai mult, Stephan Pelger a declarat că dorea să meargă la dezintoxicare pentru că simțea că pierduse controlul asupra vieții sale.

„Nu poți să dormi, nu poți să te odihnești. Se tratează cu medicamente. Ele se iau în crescendo. Se începe din punctul acela din Franța, de atunci am început să iau pastile de somn de 5 ani. Pastilele sunt foarte toxice, iei una la început, apoi 2, 3, apoi 4 și începi să nu mai ai control asupra lor.” a dezvăluit regretatul designer.

Lumea modei a fost zguduită de vestea că Stephan Pelger s-a sinucis. La aflarea veștii, Cătălin Botezatu a vorbit depsre suferințele colegului său de breaslă.

„Avea probleme de depresie și lua foarte multe pastile, dar eu cred că în cazul unui bărbat depresia poate fi rezolvată mai repede. Eu cred că au fost mai multe lucruri coroborate. În urmă cu câteva săptămâni a mers să își facă un nou implant de păr, ce detona că voia să arate bine, să fie din nou în lumina reflectoarelor.”, a precizat Cătălin Botezatu.

Măcinat de depresie, Stephan Pelger s-a sinucis în propria locuință, lăsând în lumea modei un imens gol. Designerul a trecut în ultimii ani printr-o adevărată dramă, iar toate eforturile de a se trata de anxietate, insomnie cronică și depresie au fost în zadar.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite