marți, 21 martie, 2023

Un alt faimos, dat afară de la Survivor România 2023. Războinicii au câştigat proba de imunitate

Publicat:

Competiția Survivor România continuă în forţă. Luni seara, 6 februarie 2023, a avut loc prima probă de imunitate a săptămânii. Războinicii au câştigat jocul şi astfel un alt faimos va fi dat afară de la Survivor.

Vă aducem aminte că începând din această săptămână s-a modificat regulamentul şi vor fi două probe de imunitate şi două consilii de nominalizare.

Un alt faimos va fi dat afară de la Survivor. Cine pleacă acasă

Faimoşii au mers din nou la consiliul de nominalizare după ce au pierdut proba de imunitate. Războinicii s-au bucurat aseară, 6 februarie 2023, de o nouă victorie. Aceştia au stat liniştiţi şi au participat la certurile din tabăra adversă.

Spre eliminare au fost votaţi patru faimoşi: Bianca Patrichi, Remus Boroiu (ambii, în urma votului colectiv), Kamara (votat de Ada, deţinătoarea totemului feminim de imunitate) și Carmen Grebenișan (votată de DOC, deținătorul totemului masculin de imunitate).

Aşadar, după ce săptămână trecută au pierdut 2 colegi dintr-un foc, Vica Blochina – eliminată și Jorge – descalificat din cauza accidentării, Faimoşii vor suferi încă o pierdere.

Important de precizat este faptul că eliminarea va fi anunţată în ediţia de miercuri seară, 8 februarie 2023. Singură oportunitate a faimoşilor este să câştige, în vreun fel, a doua probă de imunitate de marţi seara, 7 februarie). Şi, în acest caz, celor 4 nominalizaţi din tabăra lor li se vor mai alătura alţi 3 nominalizaţi din tabăra Războinicilor. Dar nici în acel moment nu este nimic garantat.

Câţi bani primesc Faimoşii la Survivor România 2023

Este bine cunoscut faptul că toţi concurenţii de la Survivor România 2023 primesc săptămânal o sumă de bani, în funcţie de ce au negociat. Condiţiile din junglă Dominicană sunt sub orice critică, însă romanii demonstrează că se poate trăi oricum.

În aceeaşi ordine de idei, concurenţii de la echipa Faimoşilor primesc între 1.000 euro şi 5.000 euro. Cel mai mult încasează Carmen Grebenișan (5.000 euro săptămânal). Vica Blochina lua 3.000 euro, iar restul, printre care Jorge şi Bianca Patrichi 1.000 euro.

„Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri”, a spus Vica, în emisiunea prezentată de Măruță, la Pro TV.

Reamintim că premiul final este de 100.000 de euro, iar concurenţii trebuie să facă faţă tuturor provocărilor de pe teren şi din camp. Până în prezent, au ajuns în Republica Dominicana 100 de participanţi, care au dorit să-şi testeze limitele. Prima ediţie a Survivor România a fost câştigată de Elena Ionescu (Faimoşi), sezonul 2 a fost Zannidache (Faimoşi), iar anul trecut fericitul câştigător a fost Alexandru Delea (Războinici).

De asemenea, competiția Survivor România 2023 a fost marcată de o multitudine de momente fierbinți între concurenți. Nu doar o singură dată s-a întâmplat ca telespectatorii să rămână muți de uimire la vederea scenelor difuzate la PRO TV. O ediție recentă a reality-show-ului a adus surprize pentru fanii concurenților din jungla dominicană. La PRO TV au fost difuzate câteva imagini din timpul nopții cu Andreea Moromete și Andrei Neagu. Colegii lor dormeau și, probabil în speranța că nu vor fi surprinși, au recurs la gesturi specifice unui cuplu. Din păcate, un alt faimos va fi dat afară de la Survivor România.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite