marți, 5 decembrie, 2023

Un bărbat dependent de păcănele și-a sechestrat iubita. Individul o ajuta să se prostitueze!

Un individ care și-a sechestrat iubita a fost pus sub arest preventiv de către Judecătoria Alba Iulia pentru o perioadă de 30 de zile în urma agresiunii asupra a două femei, pe care le-a implicat în lumea prostituției. Una dintre aceste femei avea o relație cu individul deja de un an.

Și-a sechestrat iubita pentru că a pierdut la păcănele

Individul a ținut-o captivă în apartament pe partenera sa și a agresat-o până când forțele de ordine au intervenit și au spart ușa. Motivul agresiunii era frustrarea sa legată de pierderea unei sume semnificative de bani la jocurile de noroc.

„Începând cu luna mai, anul 2022, persoana vătămată F. şi inculpatul B. se află într-o relaţie de concubinaj. De aproximativ un an de zile, (perioada 09.2022 – 09.2023) persoana vătămată a practicat prostituţia pe raza mai multor localităţi din ţară, cum ar fi Satu Mare, Bistriţa Năsăud, Deva şi Alba Iulia, aceasta activitate fiind înlesnită de către inculpat prin aceea că asigura transportul între locaţii şi asigura protecţia, stând în altă cameră în timp ce persoana vătămată întreţinea relaţii sexuale contra cost cu diferite persoane”, se arată în comunicatul emis de autorități.

Parchetul de la Judecătoria Alba Iulia a emis un comunicat de presă vineri, în care au menționat că procurorii l-au reținut pe individ timp de 24 de ore, acuzându-l de proxenetism, agresiune fizică, privare de libertate ilegală și amenințare.

„De asemenea, în perioada de timp în care persoana vătămată a practicat prostituţia, inculpatul a obţinut foloase de natură patrimonială de pe urma acestei activităţi, în sensul că o parte din sumele de bani încasate rămâneau la acesta. Împreună cu persoana vătămată F., mai practica prostituţia şi persoana vătămată M., iar ultima locaţie în care cele trei persoane au fost înainte de Alba Iulia a fost municipiul Deva”, se arată în comunicat.

Conform procurorilor, individul a transportat cele două femei din Deva până în Alba Iulia cu propriul său autoturism, iar în Alba Iulia ele au practicat prostituția timp de 9 zile într-un apartament situat pe bulevardul Transilvaniei.

„La data de 19.09.2023, în jurul orei 02:00, pe fondul pierderii unei sume importante de bani la jocurile de noroc, inculpatul B. s-a întors din oraş în apartamentul în care persoana vătămată F. practica prostituţia, moment în care a început să o lovească cu pumnii şi picioare în zona feţei şi a corpului. De asemenea, acesta a lovit-o pe persoana vătămată cu capul de perete. În urma actelor de agresiune persoana vătămată a suferit leziuni a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 20-25 de zile îngrijiri medicale. Ulterior, inculpatul şi-a îndreptat atenţia către persoana vătămată M. şi soţul acesteia, A., şi le-a cerut acestora să iasă afară din apartament”, a mai comunicat sursa citată.

Individul a agresat fizic mai multe persoane

Reprezentanții Parchetului au menționat că cei 2 soți au fost agresați când au ieșit din apartament. Femeia a fost lovită în față și a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de două sau 3 zile, în timp ce bărbatul a fost lovit în zona coastelor.

După ce i-a scos afară pe soții A. și M., individul a închis ușa cu cheia și a continuat să îi agreseze pe cei 2, în special pe persoana vătămată F., care a fost auzită strigând de durere în interiorul apartamentului. Conform mărturiei victimei, individul i-a cerut să rămână în interiorul apartamentului și, din frică, aceasta a acceptat să nu încerce să plece. De asemenea, din declarația victimei reiese că ea a rămas în apartament timp de aproximativ 30 de minute, până la sosirea poliției.

Procurorii au menționat că individul nu a fost dispus să deschidă ușa poliției. Pentru a intra în apartament, poliția a chemat un echipaj de pompieri, cu ajutorul căruia ușa a fost forțată. În plus, în intervalul de timp dintre momentul evacuării soților A. și M. din apartament și forțarea ușii de acces, individul i-a amenințat cu moartea prin intermediul unui mesaj. Individul agresor care și-a sechestrat iubita a fost reținut timp de 24 de ore și apoi prezentat în fața Judecătoriei Alba Iulia, care a decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.