vineri, 14 iunie, 2024

Un clujean vrea să vândă cel mai scump burger din lume, la Untold. Prețul acestuia va fi de 6.200 de dolari

Un clujean vrea să vândă cel mai scump burger din lume, la Untold. Momentan, cel mai scump burger se găsește doar în Statele Unite la un preț de 6.000 de dolari. Omul de afaceri din Cluj a menționat că vrea să vândă deliciul cu 6.200 de dolari.

Anunțul a fost dat de clujean pe pagina sa de facebook. În cadrul postării acesta i-a rugat pe clienți să-i spună ce tip de burger să pregătească pentru a se ridica la nivelul acestei sume extrem de mari. Cel mai scump burger din America, care costă aproximativ 6.000 de dolari, se numește „Le Burger Extravagant” și este oferit de restaurantul Serendipity 3 din New York City. Acest burger extravagant a fost înscris în Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai scump burger comercializat într-un restaurant.

Un clujean vrea să vândă cel mai scump burger din lume, la Untold. Ce va conține acesta?

„Dragii mei, vreau să fac un anunț pentru Untold. Dacă mergeți la Untold, o să avem un burger de 6.200 de dolari, pentru că noi am găsit în America cu 6.000 și vrem să îl facem un pic mai scump. Cu icre de Beluga, cu Wagyu din Japonia, și vreau să ne spuneți ce să mai punem în burger, să putem depăși ăia 6.000 de dolari. Până la 6.200 vă las pe dumneavoastră să ne spuneți ce să introducem”, a anunţat Avram Gal printr-un mesaj pe Facebook.

Bărbatul este cunoscut în Cluj pentru restaurantul său de lux. Avram Gal, acesta este numele proprietarului. Clienții restaurantului nu vor rămâne uimiți când vor vedea prețul burgerului deoarece acest restaurant este celebru și pentru prețurile sale uriașe.

Recent în restaurantul bărbatului, un client a cumpărat o bucată de carne de vită cu foiță de aur pentru câinele său. Această bucurie oferită patrupedului l-a costat pe client aproximativ 6.000 de lei.

Unde se găsește la moment cel mai scump burger din lume? Din ce ingrediente este pregătit acesta

„Le Burger Extravagant” este pregătit din ingrediente de lux și rare, ceea ce justifică prețul său exorbitant. Burgerul conține o chiflă din aur comestibil de 24 de karate, umplută cu carne de vită Kobe Wagyu tocată fin.

Carnea este aromată cu sare trufată și condimentată cu condimente speciale. De asemenea, în compoziția burgerului se regăsesc felii de trufe negre, brânză de foie gras, oțet de trufe, ceapă caramelizată și o felie de șuncă de Black Iberian, care provine de la porci hrăniți cu alune de stejar.

Pe lângă aceste ingrediente extravagante, „Le Burger Extravagant” este servit alături de o sticlă de vin Château Pétrus din 1990 și este acompaniat de o porție de chipsuri acoperite cu aur. Totodată, clientul care comandă acest burger primește și un inel cu diamant în valoare de 5.000 de dolari.

Clujeanul care vrea să vândă cel mai scump burger din lume, la Untold și să bată recordul înregistrat în SUA a stârnit o mare agitație pe internet. Toată lumea este acum curioasă să afle cum va arăta deliciul. Chiar dacă omul de afaceri a menționat în postarea de pe facebook ce ingrediente o să folosească pentru pregătirea preparatului, acesta a cerut și părerea clienților. Cu siguranță, amatorii mâncărurilor extravagante vor avea idei îndrăznețe.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite